Neler Yeni

Yeni Monitörde Oyunlar Kapanıyor

nepheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Volkan Karaca
Merhabalar bu gün asus tuf gaming vg259qr monitörüm geldi çift monitör kullanıyordum display kablosunu taktım yan tarafada eski samsung monitörümü taktım koydum asusu masaüstüne sağ tık yapıp ana ekran yaptım ama bilgisayar açılırken yan ekranda açılıyor windows açıldıgında asusa geçiyor oyunlara giriyorum başladıgında fifa 21 mesela oyuna girince kapanıyor conqueror blade ise asustan samsunga geçiyor neden böyle oluyor neyi yanlış yaptım acil yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
Merhabalar bu gün asus tuf gaming vg259qr monitörüm geldi çift monitör kullanıyordum display kablosunu taktım yan tarafada eski samsung monitörümü taktım koydum asusu masaüstüne sağ tık yapıp ana ekran yaptım ama bilgisayar açılırken yan ekranda açılıyor windows açıldıgında asusa geçiyor oyunlara giriyorum başladıgında fifa 21 mesela oyuna girince kapanıyor conqueror blade ise asustan samsunga geçiyor neden böyle oluyor neyi yanlış yaptım acil yardım
f4 e bas ordan belki çözebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
Şu ekranın olması gerek kısayol tuşu farklı olabilir

Ekler

• A7CF4D7C-DCE5-47CE-B604-4F357FD0C8A6.jpeg
    A7CF4D7C-DCE5-47CE-B604-4F357FD0C8A6.jpeg
    2.6 MB · Hit: 37
  • 7717869F-769D-47D4-9870-928ADB8E2CC2.jpeg
    7717869F-769D-47D4-9870-928ADB8E2CC2.jpeg
    2.6 MB · Hit: 34

nepheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Volkan Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
f4 tuşuna basınca hiç bir şey olmuyor hocam o arayüz gelmiyor bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

monitör bağlı sorun yok masaüstünde asus monitörümde çalışıyor diğeride sorun oyunlarda asusta oyun açmaması ana ekran yaptım display portundan kablo bağladım samsung direk ekran kartına bağlı oldugu içinmi bu sorunu yaşıyorum acaba

Şu ekranın olması gerek kısayol tuşu farklı olabilir
dediginiz kısmı açtım uzat kısmında ikiside çalışıyor geçişte bi problem yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Doruk
f4 tuşuna basınca hiç bir şey olmuyor hocam o arayüz gelmiyor bende

monitör bağlı sorun yok masaüstünde asus monitörümde çalışıyor diğeride sorun oyunlarda asusta oyun açmaması ana ekran yaptım display portundan kablo bağladım samsung direk ekran kartına bağlı oldugu içinmi bu sorunu yaşıyorum acaba

dediginiz kısmı açtım uzat kısmında ikiside çalışıyor geçişte bi problem yok
bilmiyorum o zaman hocam windowsun ayarlar kısmına bakın benim sorun bu ekranda çözülmüştü

nepheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Volkan Karaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardımcı olabilecek varmı

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
İkisini de çıkartın. 1. panel olmasını istediğiniz monitörü önce takın. Sonra 2. panel olmasını istediğinizi takın. Ben öyle yapıyordum. Bir de arama bölümüne "bağlı bir monitöre yenile veya genişlet" yazıp fotoğraf atın.

nepheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Volkan Karaca
İkisini de çıkartın. 1. panel olmasını istediğiniz monitörü önce takın. Sonra 2. panel olmasını istediğinizi takın. Ben öyle yapıyordum. Bir de arama bölümüne "bağlı bir monitöre yenile veya genişlet" yazıp fotoğraf atın.
yeni monitörde hdmi girişi ve display port var diğer monitörüm eski oldugundan normal ekran kartı girişine taktım
bakın mesela soldaki bilgiler asus yeni taktıgım monitörün sağ taraftada samsung eski monitörüm var şuanda ikiside çalışıyor iş oyunlara girince başlıyor kapanıyor açılmıyor
1623058636753.png

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
yeni monitörde hdmi girişi ve display port var diğer monitörüm eski oldugundan normal ekran kartı girişine taktım
Bunu açabilir misiniz? Tam olarak demek istediğinizi anlayamadım.

nepheus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Volkan Karaca
Bunu açabilir misiniz? Tam olarak demek istediğinizi anlayamadım.
yeni aldıgım monitörde hdmi 1 hdmi 2 girişi ve birde display port girişi var bunu dışında eski monitörlerdeki ismini bilmedigim girişlerden yok display port kablosuyla kasaya bağladım display port girişim var kasada eski monitörümüde giriş olarak yine eskisi gibi ekran kartına taktım aynı şekilde oyunlara girince ekran kararıyor görüntü gidiyor veya samsung eski monitörümde açma mücadelesi veriyor ama açamıyor

yeni aldıgım monitörde hdmi 1 hdmi 2 girişi ve birde display port girişi var bunu dışında eski monitörlerdeki ismini bilmedigim girişlerden yok display port kablosuyla kasaya bağladım display port girişim var kasada eski monitörümüde giriş olarak yine eskisi gibi ekran kartına taktım aynı şekilde oyunlara girince ekran kararıyor görüntü gidiyor veya samsung eski monitörümde açma mücadelesi veriyor ama açamıyor
vga portuymuş ismini öğrendim ekran kartımda 2 tane vga portu var ben ikisinede denedim samsung eski monitörümü 2. vga portunda takılı samsung monitörüm yeni monitörde vga portu yok sadece display portundan taktım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,560
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom