benim bildiğim kapıda bir kontrol edicen az çok sıkıntı varsa tutanak tutulacak diğer türlü videoya gerek yok bence müşteri temsilcisiyle konuşur söylersin ölü pixel vsİnternet üzerinden bi monitör aldım problemli olma ihtimaline karşı kutuyu açarken video çekmeli miyim.
TeşekkürlerHayır iki konuda da ciddiye almazlar sorunluysa muhtemelen :d ama yine de çek, tehditvari bir şekilde kullanhabilirsin
Teşekkürlerbenim bildiğim kapıda bir kontrol edicen az çok sıkıntı varsa tutanak tutulacak diğer türlü videoya gerek yok bence müşteri temsilcisiyle konuşur söylersin ölü pixel vs
Pek bi fiyat farkı yok hepsiburadadan daha önce bilgisayar ve farklı şeyler de aldığım için aldım.yanlış hatırlamıyorsam aynısı amazonda vardı keşke oradan alsaydınız.
Lenovo G24-10 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Lenovo G24-10 23.6'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Fiyat farkından değil, değişim iadede sıkıntı çıkarmıyor amazon.Pek bi fiyat farkı yok hepsiburadadan daha önce bilgisayar ve farklı şeyler de aldığım için aldım.
Olabilir ama muhtemelen yarın elime ulaşır.Fiyat farkından değil, değişim iadede sıkıntı çıkarmıyor amazon.
Geçmiş olsun umarım şuan sorunsuzdur.Yanıt için teşekkürler.Video al elinde kanıt olur, ben LG almıştım şu 3 bin TL ips olan. 1 kere ölü piksel çıktı değişime gönderdim. Değişim yaptılar ve gönderdikleri ürün daha önce iade edilmiş bir üründü. Kutuda çift bant vardı ve tersten açılıp tekrar yerleştirilmiş. Ayriyetten tekrar ölü piksel çıktı. Müşteri hizmetleri gerekli fotoları istedi ve satıcı ile görüştü. Satıcı yokuş yapamadan iade aldı elimde video olduğunu söyleyince. Elinizde kanıt olsun her zaman.