Neler Yeni

Çözüldü✓ Yeni monitörün videosunu çekmem gerekir mi

iBaCoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Baran AVCI
İnternet üzerinden bi monitör aldım problemli olma ihtimaline karşı kutuyu açarken video çekmeli miyim.

okynwo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Okyanus Öztürk
Hayır iki konuda da ciddiye almazlar sorunluysa muhtemelen :d ama yine de çek, tehditvari bir şekilde kullanhabilirsin

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
İnternet üzerinden bi monitör aldım problemli olma ihtimaline karşı kutuyu açarken video çekmeli miyim.
benim bildiğim kapıda bir kontrol edicen az çok sıkıntı varsa tutanak tutulacak diğer türlü videoya gerek yok bence müşteri temsilcisiyle konuşur söylersin ölü pixel vs

iBaCoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Baran AVCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır iki konuda da ciddiye almazlar sorunluysa muhtemelen :d ama yine de çek, tehditvari bir şekilde kullanhabilirsin
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim bildiğim kapıda bir kontrol edicen az çok sıkıntı varsa tutanak tutulacak diğer türlü videoya gerek yok bence müşteri temsilcisiyle konuşur söylersin ölü pixel vs
Teşekkürler

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
tamamdır beklemedeyim.

iBaCoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Baran AVCI
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Kemal Güven
Video al elinde kanıt olur, ben LG almıştım şu 3 bin TL ips olan. 1 kere ölü piksel çıktı değişime gönderdim. Değişim yaptılar ve gönderdikleri ürün daha önce iade edilmiş bir üründü. Kutuda çift bant vardı ve tersten açılıp tekrar yerleştirilmiş. Ayriyetten tekrar ölü piksel çıktı. Müşteri hizmetleri gerekli fotoları istedi ve satıcı ile görüştü. Satıcı yokuş yapamadan iade aldı elimde video olduğunu söyleyince. Elinizde kanıt olsun her zaman.

iBaCoO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Baran AVCI
Fiyat farkından değil, değişim iadede sıkıntı çıkarmıyor amazon.
Olabilir ama muhtemelen yarın elime ulaşır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video al elinde kanıt olur, ben LG almıştım şu 3 bin TL ips olan. 1 kere ölü piksel çıktı değişime gönderdim. Değişim yaptılar ve gönderdikleri ürün daha önce iade edilmiş bir üründü. Kutuda çift bant vardı ve tersten açılıp tekrar yerleştirilmiş. Ayriyetten tekrar ölü piksel çıktı. Müşteri hizmetleri gerekli fotoları istedi ve satıcı ile görüştü. Satıcı yokuş yapamadan iade aldı elimde video olduğunu söyleyince. Elinizde kanıt olsun her zaman.
Geçmiş olsun umarım şuan sorunsuzdur.Yanıt için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,567
Üyeler
166,230
Son üye
Taha Gültekin
Top Bottom