Örnek model verirmisin zorlanıp hangi model alınmalı?buda rtx 2060 dostum
bence 2070 bakılmalı biraz bütçe zorlanıp
Örnek model verirmisin zorlanıp hangi model alınmalı?buda rtx 2060 dostum
bence 2070 bakılmalı biraz bütçe zorlanıp
laptop konusunda fikrim yok önermeyeyim o yüzden ancak bak derimÖrnek model verirmisin zorlanıp hangi model alınmalı?
Hocam önüne gelen monster tavsiye etmediğim için fanboy ilan ediyor beni. Ondan sonra sorun yaşayınca yardım istiyorlar...Rica ederim de neden üstüne alındın o ilk yazdıgımı?
Senin oldugunu nerden cıkardın.
RX konusunda karıştırmadınız...Pardon karışrıtdım
Evet. çünkü o konuda öyle. msi alsın diye kendinizden geçtiniz bir konudaHocam önüne gelen monster tavsiye etmediğim için fanboy ilan ediyor beni. Ondan sonra sorun yaşayınca yardım istiyorlar...
Başka birine dediyseniz kusura bakmayın insanlar ekran kartına bakıp bu iyidir diyor kendiyle aynı fikirde olmayana fanboy diyor..
RX konusunda karıştırmadınız...
Dostum kusura bakılacak bir şey yok.Hocam önüne gelen monster tavsiye etmediğim için fanboy ilan ediyor beni. Ondan sonra sorun yaşayınca yardım istiyorlar...
Başka birine dediyseniz kusura bakmayın insanlar ekran kartına bakıp bu iyidir diyor kendiyle aynı fikirde olmayana fanboy diyor..
10750h cok kotu bir işlemci işlemci daha az guc tuketerek daha az perforan sverior benim vardı 10750h 1660 superli valorantta 144 fps sabit almakta zorlanıyordu fighta girince 100 fpse falan dusuyordu o yuzden oyun odaklıysan h serisi almaSizce nasıl bence fiyatı çok iyi https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-3/
Bu var en ucuz 2070 monster hariçlaptop konusunda fikrim yok önermeyeyim o yüzden ancak bak derim
bence msı bakabilirsin soğutmaları iyi diyorlardı
Raminiz kaç gb?10750h cok kotu bir işlemci işlemci daha az guc tuketerek daha az perforan sverior benim vardı 10750h 1660 superli valorantta 144 fps sabit almakta zorlanıyordu fighta girince 100 fpse falan dusuyordu o yuzden oyun odaklıysan h serisi alma
dostum bana sorma bence soğutması hakkında bir şey diyemem ama güzel duruyor tipi fenan bana uyma yani sor millete konu aç benceBu var en ucuz 2070 monster hariç
![]()
Acer Predator Helios 300 PH317-53 NH.Q5REY.003 i7-9750H 32 GB 1 TB + 256 GB SSD RTX2070 17.3" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Predator Helios 300 PH317-53 NH.Q5REY.003 i7-9750H 32 GB 1 TB + 256 GB SSD RTX2070 17.3" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Predator Helios 300 PH317-53 NH.Q5REY.003 i7-9750H 32 GB 1 TB + 256 GB SSD RTX2070 17.3" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları...www.akakce.com
16 3000 mhzdi diye hatırlıyorumBu var en ucuz 2070 monster hariç
![]()
Acer Predator Helios 300 PH317-53 NH.Q5REY.003 i7-9750H 32 GB 1 TB + 256 GB SSD RTX2070 17.3" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Predator Helios 300 PH317-53 NH.Q5REY.003 i7-9750H 32 GB 1 TB + 256 GB SSD RTX2070 17.3" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Predator Helios 300 PH317-53 NH.Q5REY.003 i7-9750H 32 GB 1 TB + 256 GB SSD RTX2070 17.3" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları...www.akakce.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Raminiz kaç gb?
Ben insanların sorun yaşamalarını istemiyorum, o yüzden çok ısrar ediyorum. Ama konu sahibi ne derse o benim için bir konunun sahibi sağolun ama bakmayacağım derse tamam derim çekilirim, diğer kişiler monster monster diye üzerime gelirlerse aynı şiddetle üstlerine giderim.Evet. çünkü o konuda öyle. msi alsın diye kendinizden geçtiniz bir konuda
Hocam Monster'ın olayı zaten o. Evet performans olarak iyi ama uzun ömürlü değil 2 veya 3. Yılda kasasına bir şey olur anakartı yanar vs... Bunlar oluyor hemde olma ihtimali çok yüksek. O zaman 3060ın ne olayı olur? Atıyorum 6 sene ömrü varsa 3 sene boşa gitti demektir.Dostum kusura bakılacak bir şey yok.
6-12. aylar arasında bende bayağı laptop bakınmıştım. Şuanda lenovo kullanıyorum zaten ben de monster kullanan birisi değilim ama parça performansına bakarsak eğer o fiyata daha performanslı parçalar varken neden diğeri?
Tamam monster da kullanılan parcalar kalitesiz ama biraz mantıklı bakınca örnek veriyorum oyunda 144 fps almak varken neden 100 alayım?
Ben alacam diye bir şey demedim. Sadece ben olsam kim ne derse desin rog olanı alırdım.dostum bana sorma bence soğutması hakkında bir şey diyemem ama güzel duruyor tipi fenan bana uyma yani sor millete konu aç bence
Hocam o indirim konusu değilmiydi? İnsanlar indirim konusuna monster atıyorlardı sinirlendim bir anEvet. çünkü o konuda öyle. msi alsın diye kendinizden geçtiniz bir konuda