Neler Yeni

Yeni mouse alıcam ne önerirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
Bütçe
1300
Rampage Smx-r28 mouse unu aldım fakat hızlı cevridiğim zaman takılma sorunu meydana geliyor araştırdığımda ise sensörün dandik olduğunu anladım

bana Kalitei sensörü olan bir mouse lazım Fiyat bütcem ise 0-1200 Tl Arasındadır(çoğunlukla Fps oyunları oynuyorum)

Emircan67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
emircan duran
Rampage Smx-r28 mouse unu aldım fakat hızlı cevridiğim zaman takılma sorunu meydana geliyor araştırdığımda ise sensörün dandik olduğunu anladım

bana Kalitei sensörü olan bir mouse lazım Fiyat bütcem ise 0-1200 TL Arasındadır(çoğunlukla Fps oyunları oynuyorum)
Kanka önerileri dikkate almadan önce alacağın mouse'un eline uygun olduğundan emin ol. Kendimden biliyorum perfomansını etkiler. Özellikle valo,cs felan oynuyosan.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Eren Bilal Cihan

bana Kalitei sensörü olan bir mouse lazım Fiyat bütcem ise 0-1200 TL Arasındadır(çoğunlukla Fps oyunları oynuyorum)
Asus rog keris almanı öneririm hem uygun hemde bir mouse fiyatına iki mouse almış oluyorsun

Top Bottom