Yeni nesil soruları yapamiyorum

Cheriel

80+
Reaksiyon skoru
8
artık kafayı yicem nolur yardim edin gpt kitabının geliştir pekiştir kısmında sorun yok ama tamamla kısmı tam bir felaket yapamıyorum abi moralimi çok bozuyor sınavı kazanamayacagimi düşünüyorum ne yapmam gerekiyor herkes bol bol soru çöz diyor çözemiyorum ki zaten yeni nesil i soru çözümü izle diyen var öbürü diyor ki yok izleme ezber yaparsin nasıl yapacağım bu soruları peki birini anlasam diğeri farklı oluyor onu yapamıyorum ne yapmalıyım yardım edin yirtacam kitabı artık

Demek ki yeni nesin soruları çözebilmen için eski nesil soruları da bilmen gerekiyor. Oradan başlamayı dene, mantığını öğren. Sorunların mantıkları değişmez.

artık kafayı yicem nolur yardim edin gpt kitabının geliştir pekiştir kısmında sorun yok ama tamamla kısmı tam bir felaket yapamıyorum abi moralimi çok bozuyor sınavı kazanamayacagimi düşünüyorum ne yapmam gerekiyor herkes bol bol soru çöz diyor çözemiyorum ki zaten yeni nesil i soru çözümü izle diyen var öbürü diyor ki yok izleme ezber yaparsin nasıl yapacağım bu soruları peki birini anlasam diğeri farklı oluyor onu yapamıyorum ne yapmalıyım yardım edin yirtacam kitabı artık
Yavaş yavaş yapabileceksin merak etme mesela matematik çalıştıkça fenin de iyileşecek herhangi bir dersten soru çözdükçe soru çözme becerin gelişiyor. Eğer yeni başladıysan merak etme yapamadığın soruların video çözümünü izle sonra tekrar kendin çöz. Yavaş yavaş yeni nesil sorulara da uyum sağlarsın. Yapamadığın soruyu video çözümünü izledin ya “1-anlamaya çalış 2- anladığını düşündüğünde kendin çöz 3- kendin çözemediysen başa sar.” ha baktın olmuyor o soruyu bi işaretle bazen sorular o an kafana yatmayabilir 1 saat sonra 1 gün sonra dönüp bakmışsın çözebiliyorsun, ha o noktada konu eksiğin de olabilir onu da anlarsın yani. Denemede de bu böyledir mesela yapamadığın soruyu atlayıp tekrar döndüğünde yapabildiğini görebilirsin(tabii her soru için geçerki değil.)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,779
Üyeler
183,466
Son üye
Alperen55_
Geri