Neler Yeni

Yeni pc aldım msı anakart bıos dan çıkmıyor

Muhtafa44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed er
Arkadaşlar herkese sa vatandan yeni pc aldım toplama ilk. Açtım fakat karşıma bıos ekranı geldi esc dedim kaydet çık dedim tekrar bıos ekranına attı ne yaptıysam olmadı çözümü var mi cıkıyorum tekrar atıyor

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 59

halitxct

80+ Silver
Arkadaşlar herkese sa vatandan yeni pc aldım toplama ilk. Açtım fakat karşıma bıos ekranı geldi esc dedim kaydet çık dedim tekrar bıos ekranına attı ne yaptıysam olmadı çözümü var mi cıkıyorum tekrar atıyor
freedosmu windows yüklümü

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Vatan’dan aldıysan %95 freedos’tur. Windows 11 indirip, usb’e at.
Sonrasında da boot bölümünden 1. sıraya usb’yi al ve w11 yükle.

Bu arada dostum bu PC Hocasının çıkardığı i5 12400f + msi 3060 sistem mi? Eğer öyleyse mağazadan mı almıştın çok hızlı almışsın. 🙂

Muhtafa44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed er
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatan’dan aldıysan %95 freedos’tur. Windows 11 indirip, usb’e at.
Sonrasında da boot bölümünden 1. sıraya usb’yi al ve w11 yükle.

Bu arada dostum bu PC Hocasının çıkardığı i5 12400f + msi 3060 sistem mi? Eğer öyleyse mağazadan mı almıştın çok hızlı almışsın. 🙂
Evet o hocam bayağı uğraştım almak için

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Vatan freedos gönderiyor. Önce win 11 kurun sonra sorun düzeliyor. Aynısı bir ay önce benim de başıma geldi

Muhtafa44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed er
Vatan freedos gönderiyor. Önce win 11 kurun sonra sorun düzeliyor. Aynısı bir ay önce benim de başıma geldi
Deneyeceğim saolun önceki pc açmam gerekecek o zaman

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Öncelikle Selamun Aleyküm. PC'nizde hiçbir işletim sistemi olmadığı için gayet normal. UEFI olarak herhangi bir işletim sistemi kurmanız gerekiyor. Windows 11 kurabilirsiniz mesela.

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Deneyeceğim saolun önceki pc açmam gerekecek o zaman

Evet farklı bir bilgisayardan w11 indirip, usb’ye yazmanız lazım rufus programı ile. Youtube - technopat’ta videosu var. İndirdikten sonra 2 dakikalık bir işlem.

Hayırlı olsun. Ben de aldım da kargo ile bekleyeceğim. Thermaltake kasa ve fanları nasıl sessizler mi? Kafamdaki tek soru işareti bu :)

Muhtafa44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Muhammed er
Evet farklı bir bilgisayardan w11 indirip, usb’ye yazmanız lazım rufus programı ile. Youtube - technopat’ta videosu var. İndirdikten sonra 2 dakikalık bir işlem.

Hayırlı olsun. Ben de aldım da kargo ile bekleyeceğim. Thermaltake kasa ve fanları nasıl sessizler mi? Kafamdaki tek soru işareti bu :)
Evet çok memnunum ısı hiç yok pc ısınmıyor çok iyi bir marka parasını hak ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saolun efendim yazmayı unuttum siz dediğiniz den beri kullanıyorum kurdum Windows’un çok memnunum

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Evet çok memnunum ısı hiç yok pc ısınmıyor çok iyi bir marka parasını hak ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saolun efendim yazmayı unuttum siz dediğiniz den beri kullanıyorum kurdum Windows’un çok memnunum
Ben kule tipi soğutucu aldım bu sisteme, eğer ısı ve ses olarak beğendiyseniz soğutucuyu iade edebilirim. Emin olamamıştım alırken

Top Bottom