Neler Yeni

Yeni Pc aldım Ramleri arttırmalımıyım

Inspecta

80+
Reaksiyon skoru
47
sonunda yeni pc aldım arkadaslar ramler 6000mhz e kadar destek veriyor suanda 4800mhz de calısıyor bunları 6000 e cekmek lazım mıdır sizce

ve yeni pc ye yapılması gereken ayarlar varmıdır teşekkürler

6000e çekmemek para verdiğin şeyi kullanmamak demek.

6000e çekmemek para verdiğin şeyi kullanmamak demek.
bu expo uyumluysa falan diyorda

Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)​

marka bu kanka da anlamıyorum pc hocasının videosundaki gibi açsam girip bir sıkıntı yaşamam herhalde değil mi ?

sonunda yeni pc aldım arkadaslar ramler 6000mhz e kadar destek veriyor suanda 4800mhz de calısıyor bunları 6000 e cekmek lazım mıdır sizce

ve yeni pc ye yapılması gereken ayarlar varmıdır teşekkürler
Yeni bir PC ise zaten bileşenler mutlaka o frekanslarla çalışır.
O yüzden o kadar düşük frekansta kalmak saçma olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu expo uyumluysa falan diyorda

Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)​

marka bu kanka da anlamıyorum pc hocasının videosundaki gibi açsam girip bir sıkıntı yaşamam herhalde değil mi ?
Bu SSD yalnız Ram değil.

Bu SSD yalnız Ram değil.

pardon kanka :D

1736534274354.png

Bu SSD yalnız Ram değil.

herhangi bir zararı olmuyor dimi sadece performans yani %11 lik bir performansmıs sanırım

pardon kanka :D

Alıntıyı görüntüle

herhangi bir zararı olmuyor dimi sadece performans yani %11 lik bir performansmıs sanırım
Zaten o frekansı verme imkanı var, ekstra aşırtma yapmıyorsun o yüzden herhangi zararı olmaz.
CL değeri de biraz fazla zaten, desteklediği maks. seviyede kullanmak en mantıklısı.

Zaten o frekansı verme imkanı var, ekstra aşırtma yapmıyorsun o yüzden herhangi zararı olmaz.
CL değeri de biraz fazla zaten, desteklediği maks. seviyede kullanmak en mantıklısı.
teşekkürler hocam pc hocasının videosundaki gibi yapsam yeterli midir

Videoyu hatırlamıyorum ama RAM Frekans artırma diyorsa o kadar zaten.
Ekstra bi' şey yapılmıyor RAM ile ilgili.
girip bir iki ayar açıyor ardından 6000mhz seçiyor en basic hali bu diye hatırlıyorum zaten vardır internette illa ypaılışı :D

Geri