bu expo uyumluysa falan diyorda6000e çekmemek para verdiğin şeyi kullanmamak demek.
Yeni bir PC ise zaten bileşenler mutlaka o frekanslarla çalışır.sonunda yeni pc aldım arkadaslar ramler 6000mhz e kadar destek veriyor suanda 4800mhz de calısıyor bunları 6000 e cekmek lazım mıdır sizce
ve yeni pc ye yapılması gereken ayarlar varmıdır teşekkürler
Bu SSD yalnız Ram değil.bu expo uyumluysa falan diyorda
Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)
marka bu kanka da anlamıyorum pc hocasının videosundaki gibi açsam girip bir sıkıntı yaşamam herhalde değil mi ?
pardon kankaYeni bir PC ise zaten bileşenler mutlaka o frekanslarla çalışır.
O yüzden o kadar düşük frekansta kalmak saçma olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu SSD yalnız Ram değil.
Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)
herhangi bir zararı olmuyor dimi sadece performans yani %11 lik bir performansmıs sanırımYeni bir PC ise zaten bileşenler mutlaka o frekanslarla çalışır.
O yüzden o kadar düşük frekansta kalmak saçma olur.
Bu SSD yalnız Ram değil.
Zaten o frekansı verme imkanı var, ekstra aşırtma yapmıyorsun o yüzden herhangi zararı olmaz.pardon kanka
Alıntıyı görüntüle
herhangi bir zararı olmuyor dimi sadece performans yani %11 lik bir performansmıs sanırım
teşekkürler hocam pc hocasının videosundaki gibi yapsam yeterli midirZaten o frekansı verme imkanı var, ekstra aşırtma yapmıyorsun o yüzden herhangi zararı olmaz.
CL değeri de biraz fazla zaten, desteklediği maks. seviyede kullanmak en mantıklısı.
Videoyu hatırlamıyorum ama RAM Frekans artırma diyorsa o kadar zaten.teşekkürler hocam pc hocasının videosundaki gibi yapsam yeterli midir
girip bir iki ayar açıyor ardından 6000mhz seçiyor en basic hali bu diye hatırlıyorum zaten vardır internette illa ypaılışıVideoyu hatırlamıyorum ama RAM Frekans artırma diyorsa o kadar zaten.
Ekstra bi' şey yapılmıyor RAM ile ilgili.
Aynen seçeneklerinde 6000Mhz seçip, BIOS kaydedip çıkarsan olur.girip bir iki ayar açıyor ardından 6000mhz seçiyor en basic hali bu diye hatırlıyorum zaten vardır internette illa ypaılışı