6800 mhz çalıştırmayı başarmıştım ama hangi oyun oldugu farketmez her oyunda birkaç dk sonra hatasız atrıyordu bhende araştırdım pc yi aldıgım yerin desteğine sordum dedikleri şey ''Aldığınız ram modeli anakartın destek listesinde bulunmadığı için maksimum işlemci desteği olan 5200MHz olarak kullanabiliyorsunuz.'' dediler ve şuan 5200 mhz de sıkıntısız kullanıyorum ama boşuna 6800 mhz almış gibi oldumArkadaşlar şu anlık bir sıkıntı yok gi,bi memory context açtıkm power lı ayarı da açtım dcp 2 yi seçtim 55-60 saniyeden 10 saniyeye düştü ve mmhz de de sıkıntı yok 6800 şuanlık mavi ekran flşn da vermedi ilginiz için teşekkür ederim
Evet, ben de şimdi Asus'un sitesinden baktım ve senin ram yok hocam. 3 Sayfa G-SKILL var ama 6800MHz bir ram görmedim.6800 mhz çalıştırmayı başarmıştım ama hangi oyun oldugu farketmez her oyunda birkaç dk sonra hatasız atrıyordu bhende araştırdım pc yi aldıgım yerin desteğine sordum dedikleri şey ''Aldığınız ram modeli anakartın destek listesinde bulunmadığı için maksimum işlemci desteği olan 5200MHz olarak kullanabiliyorsunuz.'' dediler ve şuan 5200 mhz de sıkıntısız kullanıyorum ama boşuna 6800 mhz almış gibi oldum
bir kere para gitti artık yapacak bir şey yok 5200 kullanırım artık ilerde değiştirince buna dikkat ederek alırım rami teşekkürlerEvet, ben de şimdi Asus'un sitesinden baktım ve senin ram yok hocam. 3 Sayfa G-SKILL var ama 6800MHz bir ram görmedim.
Alıntıyı görüntüle