2500TL bütçe ile güzel bir pc alamazsınız. Masaüstü konusuna hiç girmiyorum zaten, laptop derseniz anca chrome girip youtube izleyebileceğiniz aşırı eski bilgisayarlardan alırsınız. Ancak bütceyi 5-6bine çıkartabilirseniz laptop olarak HP Elitebook 820 önerebilirim Sahibinden üzerinden bakabilirsiniz sağlam laptoptur. Bu fiyatlara masaüstü toplayamazsınız.Pc alıcam güzel f/p uzun vadeli pc önerisi verirmisiniz
bilgin yoksa yorum yapma dostum2500TL bütçe ile güzel bir pc alamazsınız. Masaüstü konusuna hiç girmiyorum zaten, laptop derseniz anca chrome girip youtube izleyebileceğiniz aşırı eski bilgisayarlardan alırsınız. Ancak bütceyi 5-6bine çıkartabilirseniz laptop olarak HP Elitebook 820 önerebilirim Sahibinden üzerinden bakabilirsiniz sağlam laptoptur. Bu fiyatlara masaüstü toplayamazsınız.
pahalı sistemGAMING-DUAL4060 / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 EVO OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL4060 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Adam ilk başta 2500tl bütce yazmış sonradan 30k'ya çevirmiş asıl sen bilmeden yorum yapma 2500tlye göre öneri verdim ben.hayırlı olsunPC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RX 7700 XT ekran kartı, Asus PRIME B650M-R Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgin yoksa yorum yapma dostum
25k ya pahalı zaten 20k ya çıkar o sistem şuan da var 22k yaAdam ilk başta 2500tl bütce yazmış sonradan 30k'ya çevirmiş asıl sen bilmeden yorum yapma 2500tlye göre öneri verdim ben.