Neler Yeni

Yeni pc toplarken eski ekran kartı ne kadar zarar verir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bilal ağralı
Herkese merhaba
Sistemim Ryzen 5 2600x ana kartım b450m, işlemciyi ryzen 5 7600f anakartı b650m ve ram alıp maddi durumu toparladıktan sonra ekran kartı alsam o sırada rx570'i kullansam sıkıntı yaşar mıyım güncel parçalara zarar verir mi ? Taksit işine giremiyorum elim de olanla almam lazım ve intelin yeni çıkan ekran kartının biraz kullanılmasını görmek istiyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...​

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Uğur Çam
Vermez hocam niye versin

zorlu123123

80+ Bronze
Herkese merhaba
Sistemim Ryzen 5 2600x ana kartım b450m, işlemciyi ryzen 5 7600f anakartı b650m ve ram alıp maddi durumu toparladıktan sonra ekran kartı alsam o sırada rx570'i kullansam sıkıntı yaşar mıyım güncel parçalara zarar verir mi ? Taksit işine giremiyorum elim de olanla almam lazım ve intelin yeni çıkan ekran kartının biraz kullanılmasını görmek istiyorum bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...​
hocam pc parçalarına zarar veren genel şey ısıdır oda kendisine zarar verir

eğer daha faza fps için overlock işlerine el atmazsanız sıcaklık limitlerini voltaj limitlerini kaldırıp bilinçsiz bir şey yapmadıgınız sürece hiçbir parça birbirine zarar vermez bazı skandal olaylar haricinde 7800x3d ler mesela yanıyordu ilk bios sürümlerinde oda satıcı hatası olduğu için problem olmadı

düşük ekran kartı yani darboğaz konusunda bir zarar meydana gelmiyor korkmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dar boğaz zarar verir diyorlar sistem diğer parçaları zorldığı için
darboğaz sistem parçası zaten tam yüke ulaşamaması demektir yanlış anlamışsınız yada anlatan kişi 0 bilgili birisiymiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
bilal ağralı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim peki ekran kartında max 15 bine hangisini tercih etmeyelim? 4060-7600-arc b580

hocam pc parçalarına zarar veren genel şey ısıdır oda kendisine zarar verir

eğer daha faza fps için overlock işlerine el atmazsanız sıcaklık limitlerini voltaj limitlerini kaldırıp bilinçsiz bir şey yapmadıgınız sürece hiçbir parça birbirine zarar vermez bazı skandal olaylar haricinde 7800x3d ler mesela yanıyordu ilk bios sürümlerinde oda satıcı hatası olduğu için problem olmadı

düşük ekran kartı yani darboğaz konusunda bir zarar meydana gelmiyor korkmayın

darboğaz sistem parçası zaten tam yüke ulaşamaması demektir yanlış anlamışsınız yada anlatan kişi 0 bilgili birisiymiş

zorlu123123

80+ Bronze
Teşekkür ederim peki ekran kartında max 15 bine hangisini tercih etmeyelim? 4060-7600-arc b580
ben nvida tarafındayım 4060 ti iyi gider 580 in testlerine bakmak lazım ama riskli intel işlemci konusunda bocalamya başladı desteği geri çekebilirler bi anda riskli o yüzden 1.2 sene sonra intel tercih edilmeye başlanabilir oturması lazım bazı şeylerin nvida 4060 ti yada 580 arasında düşünün

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
kadir
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,850