Umarım beklentinizin üstünde bir iş olur gayet başarılı.Merhaba arkadaşlar daha önceden oyuncular için sosyal medya tarzı bir uygulama oluşturacağımızı söylemiştim.
Gamer Ports olarak kurduk. 50 Gönderi sayısına ulaşana vs hediye oyunlar vereceğiz. Ya da 10 aktif arkadaş getiren kişilere.
Sizce tasarım nasıl olmuş? Kullanıcı çekmek için önerileriniz nedir? İncelemek isterseniz :gamerports.com
Çok teşekkür ederimUmarım beklentinizin üstünde bir iş olur gayet başarılı.
Hoş geldiniz.şimdi kaydoldum da çok başarılı proje olmuş
Şu anda hem key hem de oyun olarak sponsorluk anlaşmalarımız sürmektedir. İstediğiniz oyun hakkına platform üzerinden iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.Oyunları nasıl veriyorsunuz peki steam kodu şeklinde mi olucak
Tamamdır üye oldum ancak en az 5 harf kullanılıyormuş engeuc olarak üye olabildim Ng3 olarak değiştirme şansımız varsa çok sevinirimŞu anda hem key hem de oyun olarak sponsorluk anlaşmalarımız sürmektedir. İstediğiniz oyun hakkına platform üzerinden iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.
Mavi tikten bahsetmiyorum. Şuan ki forumda olduğu gibi ismimin başına tik koymak.Mavi tik için kimlik doğrulaması gerekiyor. Veyahut üzerinde bugünün tarihi yazılı olan bir kağıt ile adını soyadını yazarak bize iletmen gerekiyor. Doğrulanmış kullanıcı onayı platform üzerindeki market alışverişlerinde veya bir ilan satışınızda kullanıcılar için ekstra güven sağlamakta.