Kedi anne süttünden kesilmiş şu an kediye normal market sütü veriyorum
Yavru kediye laktozlu süt verilmez hayvanı ÖLDÜRÜRSÜNÜZ !! Yavru kediler henüz laktozu sindiremediği için doğru değil. Laktozsuz süt verilebilir ama onuda pek tavsiye etmiyorlar. (Kediler için süt tozları var onu öneriyorlar.)
Yavru kedi mama markasina (link) ihtiyacım var
Kedinizin ilerdeki sağlığı açısından Proplan kitten ya da ND kitten alabilirsiniz. Ucuz mamalar ilerde böbrek hastalıkları gibi hastalıklara sebep olabiliyor daha sonra veterinere daha fazla para vermek zorunda kalıyorsunuz. Lütfen mamada ucuza kaçmayın.
aynı zamanda kedi kumu ve taragi icinde oneride bulunursaniz çok sevinirim
Kum olarak proline ince taneli veya Lindocat ince taneli tercih edebilirsiniz.
Tarakta 2 tane almanız gerek 1 tane furminator kısa tüyler için olan diğer tarak normal
Ayrıca tuvalet almadıysanız direk üstü kapalı tuvalet alın üstünü yavruyken çıkarın büyüdüğü zaman takarsınız. Ben yavru kediye üstü açık tuvalet gerek dedikleri için tekrar almak zorunda kalmıştım. ( Gerçi benim kediye 6 tane tuvalet aldık
)
Mama konusunda güvenilir bir satıcıdan alın sahteleri çok oluyormuş ben direk amazondan alıyorum satıcıyıda amazon seçiyorum.
Ve bütün ürünleri internetten almaya çalışın Petshoplar 2-3 kat daha pahalıya satıyor.
Yine soracağınız olursa sorabilirsiniz. Kediniz hayırlı olsun.
He unutmadan konserve mama ve sıvı mamalar alarak normal kuru mamasına karıştırırsanız kuru mamaya alışması kolay olur.