Neler Yeni

Yeni şarkım nasıl olmuş?

Thadox

80+ Bronze
kanka ben eleştiri bekliyorum şunu şöyle yapabilirsin şunu söyle yaparsan iyi olur şu kötü olmuş vs. sen bana pişman olcan yazıyon niye diyorum anlarsın diyon ne diyim ben sana çakala olan sinirini benden çıkarma ben kendi kendime bir şeyler deniyorum eleştirin yoksa yazma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sesim kötü, ve ayrıca güncel medya bu autotunesuz yapılan şarkılar yok denebilecek kadar az ve dinlenmiyor bile ve en önemli nedeni benim böyle hoşuma gidiyor. Normal hayatımda da travis scott, kanye, 21savage, reckol, motive falan dinleyen bir insanım zaten. Benim hoşuma giden neyse onu yapıyorum kısaca.
Yani authotone olmadan çok güzel şarkı söyleyen kişiler de var. Ayrıca hani bu sadece tavsiyem benim yanlış anlama. Bu konuda yeteneğin yoksa yaptığın işte iyi olmanın tek yolu program kullanmaksa bence bu hoş değil bunun yerine enstürman ile müzik de yapabilirsin. Hani resim yeteneği olmayan birinin yapay zekaya bişeyler yazıp resim oluşturması gibi geliyor bana. Belki de yeni çağ budur bana tuhaf geliyordur.

TahinPekmez

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ilker çeki
Yani authotone olmadan çok güzel şarkı söyleyen kişiler de var. Ayrıca hani bu sadece tavsiyem benim yanlış anlama. Bu konuda yeteneğin yoksa yaptığın işte iyi olmanın tek yolu program kullanmaksa bence bu hoş değil bunun yerine enstürman ile müzik de yapabilirsin. Hani resim yeteneği olmayan birinin yapay zekaya bişeyler yazıp resim oluşturması gibi geliyor bana. Belki de yeni çağ budur bana tuhaf geliyordur.
kral dediğini anlıyorum fakat olay artık sesinin iyi olup olmamasına bakmıyor işte, en büyük örneklerinden biri travis scott adamın sesi autotunesuzs hiç güzel değil ama adam aylık 65 milyon dinleniyor. Devir değişti kısaca, sadece ağza dolanan saçma bir şarkıyla ünlü olunup para kazanılıyor ve benim amacım öyle sanat yıldızı olmak değil zaten amacım eğlendiğim şeyi yaparak para kazanmak. Ve bunun için bir şeyler deniyorum...

saçma saçma cümle kurmayın
kursunlar yav bırak hem adam doru diyo.

TahinPekmez

80+ Silver

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Benle uzalı muzali konuşma animeci ergen kardeş ergence iş yapiyorsunuz biri uyarınca gıcık oluyorsunuz.sinifindakiler şarkıyı farkedip 1 sene seninle dalga geçmez inşallah çünkü geçen sene sınıf arkadaşımla bütün sınıf dalga geçiyordu bende dahil.hemde seninle tamamen aynı tarz şarkı yapmıştı hem onun ismindede senpai falan vardi
Oturmuş yaptığınız zorbalığı bişey yapmış gibi anlatıyorsun! Ergence iş yapıyorsun diyorsun adamın zaten şuanki bulunduğu durum belkide ve bunu yaşaması gerekiyor. Bende ergenliğimde şarkı yapmadım şiir okudum ne var bunda. 2 gram özgüvenin varsa internete nasıl bir iz bıraktın bi gösterde görelim. İşiniz gücünüz milleti boklamak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ilker çeki
sözleri yazarken çok zorlandın mı
soğuk bir kış günüydü... Yazdığım cümlelerin her birinde ağlamam daha da şiddetleniyor ve beni yazmaya devam edemiyecek duruma getiriyordu. Şarkıyının sözlerini yazmayı bitirmem tam olarak 36 günümü aldı ve dönüp baktığımda yaptığım şaheser beni gururlandırıyor...

Oturmuş yaptığınız zorbalığı bişey yapmış gibi anlatıyorsun! Ergence iş yapıyorsun diyorsun adamın zaten şuanki bulunduğu durum belkide ve bunu yaşaması gerekiyor. Bende ergenliğimde şarkı yapmadım şiir okudum ne var bunda. 2 gram özgüvenin varsa internete nasıl bir iz bıraktın bi gösterde görelim. İşiniz gücünüz milleti boklamak.
sağol abim

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Özgün değil, yani bu tarzdaki şarkılardan bir farkı yok. Bu türde dinlediğim çoğu şey kopyala yapıştır şarkılar. Autotune da kulağa hoş gelmiyor şahsen.

Luke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mert uçan

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
la benim ne yaptığımdan sanane :unsure: beğenmedim de geç gelip burda bana pişman olcan diyip ilerde anlarsın diyon sanki milyonlar dinliyo, fazla gizemli arkadaş seni, UZA hadi yürü ceza falan dinle sen old school ow yeeah man
Ceza gibi sanatçılara böyle bir şey demen hiç hoş olmamış herkesin müzik zevki farklıdır mesela ben böyle şarkıları sevmem bana şarkı olarak gelmez ama cidden seven için güzel bir şarkı yapmışsın başlangıç için ama müzik zevklerinize karışmanız hoş olmamış.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Şarkının beatdrop u daha iyi olabilirdi ve beat in sesi iyi fakat vokalinin sesi düşük kalmış. Vokallerde efekt eklemek için arayışa girip bişiler eklediğin belli ve güzel de olmuş fakat efektlerden çok mix & master işini önceliğin olmasını tavsiye ederim. Sözlere dikkat etmedim ama gidişat iyi gibiydi. Kötü değil şahsen ben beğendim. Kendini yeni şeylere açıp kovalamaya devam edersen daha güzel işler başarabilirsin (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,506
Üyeler
160,853
Son üye
yusi.xdewwe
Top Bottom