Neler Yeni

Yeni Sistem (BİOS - CHİPSET - EKRAN KARTI ) Güncellemelerini Nasıl Yapabilirim

mertgngrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Güngör
Herkese İyi Günler Çalışmalar Dilerim.
Yeni Bir Sistem Topladım İnce Hesap Sitesinden Müşteri Temsilcisiyle Görüştüğüme göre sistemin Bios-Chipset- VB. Güncellemeleri Yapılmış Bir Şekilde Geldiği Bilgisini Aldım .
Fakat Yeni Bir Sürümü Gelmişmidir Bilmiyorum. Sistemi Güncel Tutmak İstiyorum. Çok fazlada bir bilgiye sahip değilim bu konularda yardımcı olabilirmisiniz ...
Sistem :
İşlemci : AMD Ryzen 7 5700X 3.40GHz 8 Çekirdek 36MB
Anakart :MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 Soket AM4
Ekran Kartı : MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC GDDR6 128Bit
Ram : Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
Depolama : Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 1TB Gen4

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese İyi Günler Çalışmalar Dilerim.
Yeni Bir Sistem Topladım İnce Hesap Sitesinden Müşteri Temsilcisiyle Görüştüğüme göre sistemin Bios-Chipset- VB. Güncellemeleri Yapılmış Bir Şekilde Geldiği Bilgisini Aldım .
Fakat Yeni Bir Sürümü Gelmişmidir Bilmiyorum. Sistemi Güncel Tutmak İstiyorum. Çok fazlada bir bilgiye sahip değilim bu konularda yardımcı olabilirmisiniz ...
Sistem :
İşlemci : AMD Ryzen 7 5700X 3.40GHz 8 Çekirdek 36MB
Anakart :MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 Soket AM4
Ekran Kartı : MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 8G OC GDDR6 128Bit
Ram : Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
Depolama : Kioxia Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 1TB Gen4
İyi forumlar,

Öncelikle BIOS'a girip bios versiyon numarası ve bios tarihine bakın, https://tr.msi.com/Motherboard/B450-GAMING-PLUS-MAX/support buradaki beta olmayan versiyon ile karşılaştırın ona göre güncelleme yaparsınız.

Chipset Driver AMD sayfası üzerinden kontrol edin versiyon numarasıyla karşılaştırın, güncellemek istiyorsanız eski sürümü RevoUninstaller ile silmeyi unutmayın. Bu işlem tamamen temiz olarak siler. Anakart sayfasından indirmeyin genelde eski sürüm koyuyorlar.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip Nvcleanstall programı ile kurmanızı tavsiye ederim.

mertgngrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Anakartın sayfasından güncel bios ve chipset sürümüne ulaşabilirsin.
Daha Önce Hiç yapmadım chipset veya bios güncellemesini nasıl yapabiliceğim konusunda güvenilir detaylı anlatım videosu veya blog varmıdır acaba önerebiliceğiniz ve Ekran Kartı Güncellemesini Nerden Yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi forumlar,

Öncelikle BIOS'a girip bios versiyon numarası ve bios tarihine bakın, https://tr.msi.com/Motherboard/B450-GAMING-PLUS-MAX/support buradaki beta olmayan versiyon ile karşılaştırın ona göre güncelleme yaparsınız.

Chipset Driver AMD sayfası üzerinden kontrol edin versiyon numarasıyla karşılaştırın, güncellemek istiyorsanız eski sürümü RevoUninstaller ile silmeyi unutmayın. Bu işlem tamamen temiz olarak siler. Anakart sayfasından indirmeyin genelde eski sürüm koyuyorlar.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip Nvcleanstall programı ile kurmanızı tavsiye ederim.
Öncelikle Teşekkür Ederim . Daha Önce Hiç yapmadım chipset veya bios güncellemesini nasıl yapabiliceğim konusunda güvenilir detaylı anlatım videosu veya blog varmıdır acaba önerebiliceğiniz. Son olarak Chipset Versiyon No. Nereden Bakabilirim

Daha Önce Hiç yapmadım chipset veya bios güncellemesini nasıl yapabiliceğim konusunda güvenilir detaylı anlatım videosu veya blog varmıdır acaba önerebiliceğiniz ve Ekran Kartı Güncellemesini Nerden Yapabilirim

Öncelikle Teşekkür Ederim . Daha Önce Hiç yapmadım chipset veya bios güncellemesini nasıl yapabiliceğim konusunda güvenilir detaylı anlatım videosu veya blog varmıdır acaba önerebiliceğiniz. Son olarak Chipset Versiyon No. Nereden Bakabilirim
Chipset Numarasını Öğrendim Fakat Bir Soru Aklıma Takıldı Nvcleanstall İle İlgili . NVIDIA Ekran kartı sürücülerimi bu uygulama ile kurmamı tavsiye ettiniz daha temiz bir kurulum olması açısından . 2022 de olan bir tane dahil olduğunuz konuya Rehbere denk geldim birtane üye detaylı anlatım sağlamış nasıl yapılması gerektiği hakkında oyun içerisinde herhangi bir kalite bozukluğu vs birşeyler yaşatırmı Nvcleanstall üzerinden kurulum yapsam . Kısacası Bir Negatif Yönü varmıdır buradan kurulum yapmamın
.

Son düzenleme:
Top Bottom