Sagittarius
80+ Silver
Abi çıksada alamicaz ama Like basmayı bilicezBrom ne yazık ki videoya kadar fiyat ve spec belirtemiyorum.
Abi çıksada alamicaz ama Like basmayı bilicezBrom ne yazık ki videoya kadar fiyat ve spec belirtemiyorum.
6600xt gelcek bence
İnşallah, bekliyorum bu ikiliyi çünkü her yeni ekran kartı çıkınca mutlaka onunla sistem yapıyor Abdullah hoca.9k ya 6600xt ve 5600x yaz bunu kenara
Kanka ama emin ol güzel para kazanıyor hayrına yapmıyor bu sistemleriAdam yemiyor içmiyor bizler için çalışıyor vay be
Tabi aga komisyon alıyor her satılan sistemden ama o kadar uğraşıyor her firma ile konuşup gerekirse tartışıyor sırf 100 tl daha ucuz olsun diye ve bence sonuna kadar hak ediyorKanka ama emin ol güzel para kazanıyor hayrına yapmıyor bu sistemleri
Ortasından bir rakam söylersin amaBrom ne yazık ki videoya kadar fiyat ve spec belirtemiyorum.
Kanka eskiden hayrına yapıyordu birkaç sistemi ama o kadar aracılık yapıyor sistem başına 50-100₺ hakkı olur.Kanka ama emin ol güzel para kazanıyor hayrına yapmıyor bu sistemleri
Elbette hak ediyor ona kesinlikle sözüm yokTabi aga komisyon alıyor her satılan sistemden ama o kadar uğraşıyor her firma ile konuşup gerekirse tartışıyor sırf 100 TL daha ucuz olsun diye ve bence sonuna kadar hak ediyor
30dk fazla dedin 5000 civarına çıksa anam dan kartı çalar satın alırım5000TL civarı 1660 lı çıkarsa, fazla sanmıyorum gerçi o fiyatta 1660 çıkacağını ama eğer çıkarsa maks 30-40dk süreniz var sistemi almak için diyeyim
Yani sırf sistem olsun diye yapmıyor amaKanka ama emin ol güzel para kazanıyor hayrına yapmıyor bu sistemleri