performans-ölçümler-cpu-cpu sıcaklığıSıcaklık yazmıyor ki kullanım var sadece.
intel olduğu için göstermiyor mu ki acaba msi afterburner indirip oyundan anlık değer alınBu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
İlk fotoğrafta da MSI afterburnerdı bu sefer ETS girdim çok zorlamasın diye yine 90°lerde.intel olduğu için göstermiyor mu ki acaba msi afterburner indirip oyundan anlık değer alın
ya kasan hiç hava almıyor bir yere yapışık ya da stok fan kullanıyorsan yetmiyor ki vatandan aldıysan sanırım stok fanla da gelmiyor en garanti çözüm soğutucu almak.İlk fotoğrafta da MSI afterburnerdı bu sefer ETS girdim çok zorlamasın diye yine 90°lerde.
Kasam mesh ve geniş. Elimi koydugumda da serin hava geliyor. 2 günlük sistemin bu kadar ısınmasını ben termal macunun sürülmeden gönderilmiş olarak açıkladım. Gidip benim soğutucuyu işlemciyi kontrol edin deme hakkim var mıdır. Soğutucu çok iyi değil tamam ama islemcinin tdp değeri de düşük yani 70°de tutması lazım normalde.ya kasan hiç hava almıyor bir yere yapışık ya da stok fan kullanıyorsan yetmiyor ki vatandan aldıysan sanırım stok fanla da gelmiyor en garanti çözüm soğutucu almak.
Bence de garanti vs durumları nasıl bilmiyorum o yüzden kendiniz kontrol etmek yerine bir sorup kontrol ettirin baktınız termalde vs de sorun yok o zaman soğutma konuşulur.Kasam mesh ve geniş. Elimi koydugumda da serin hava geliyor. 2 günlük sistemin bu kadar ısınmasını ben termal macunun sürülmeden gönderilmiş olarak açıkladım. Gidip benim soğutucuyu işlemciyi kontrol edin deme hakkim var mıdır. Soğutucu çok iyi değil tamam ama islemcinin tdp değeri de düşük yani 70°de tutması lazım normalde.
Yarin bir vatan mağazasına gidip sorayim o zaman guncelleme yaparim buraya unutmazsamBence de garanti vs durumları nasıl bilmiyorum o yüzden kendiniz kontrol etmek yerine bir sorup kontrol ettirin baktınız termalde vs de sorun yok o zaman soğutma konuşulur.
Ben de oyle dusundum iste 100° cok fazla cunku anakarti yakarim diye kapattim hemenİşlemcinin fanını tam montajlayamamış olabilir ya da termal macun sürülmemiş olabilir kontrol et.
Kendin fanın vidaları sıkmayı denesene.Yarin bir vatan mağazasına gidip sorayim o zaman guncelleme yaparim buraya unutmazsam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de oyle dusundum iste 100° cok fazla cunku anakarti yakarim diye kapattim hemen