Bence 5500xt çok kötü bi seçim olur farklı bi ekran kartı kullanacağını düşünüyorum kullanmazsa da hiç f/p olmsz bence oyun için yani3600 16gb RAM b450mk 5500xt 550w kasa + PSU 480gb SSD hediye belki ilk 50 kişiye 4900tl
benım tahmınım bu
aga dediğin şey hiç avantajlı değil ha bide ilk 50 kişiye 4900, almazlar bile bence böyle bi sistem 4900 e gelse3600 16gb RAM b450mk 5500xt 550w kasa + PSU 480gb SSD hediye belki ilk 50 kişiye 4900tl
benım tahmınım bu
Dostum orayı yazmamışım 50 kişiye hediye fiyatı 4900 gibi diye düşündüm nvidia ekran kartı gelıceğını düşünmüyorum kutularına baktım (gördüğüm kadarıyla) hiçbiri benzemıyoduaga dediğin şey hiç avantajlı değil ha bide ilk 50 kişiye 4900, almazlar bile bence böyle bi sistem 4900 e gelse
he kanka yok ya 4900 tl ye kötü bi sistem olur net olarak teker teker topladım az önce aşapı yukarı aynı 5200 tl tuttu sanırsam 300 tl indirim de bi tek ekran kartı ve işlemciyi kovala indirimde 300 tl kara her türlü geçersin yani . Öyle bi pc gelmezDostum orayı yazmamışım 50 kişiye hediye fiyatı 4900 gibi diye düşündüm Nvidia ekran kartı gelıceğını düşünmüyorum kutularına baktım (gördüğüm kadarıyla) hiçbiri benzemıyodu
gayet normal merak etmeleri kardeşim herkes her zaman pc alamıyor heyecanlanabiliyor yani normal bir şeyYA abi yeter salın forumun heryerinde aman işlemci belli oldu sistem belli oldu bune arkadaşım gelince görürüz ne bu merak herkesten öncemi almak istiyorsunuz
Gelince görürler diyorum alamıyorsa bile alamayacağı için heyecanı çok olmazgayet normal merak etmeleri kardeşim herkes her zaman PC alamıyor heyecanlanabiliyor yani normal bir şey
tamam da kimileri aylardır bekliyor kimisinin ilk pc si olacak normal görmen gerekir. Konular tabi ki fazla ancak takma bu kadar boşverGelince görürler diyorum alamıyorsa bile alamayacağı için heyecanı çok olmaz
çok çok düşük bütçe olmıcak dedi ama piasaya göre düşük bütçe olcak dediRx5500 XT fln diyen var sistem giriş seviyesi olmiyacak dedi tahminimce şöyle bir sistem gelcek
*R5 3600
*Asus prime b450mk
*Asus tuf 3 rx5700xt Evo yada Asus rtx 2060super
8x2 Corsair 3000 3200 3600 MHz den biri olcak bana sorarsanız hepside olabilir tam bunda emin değilim
Kasayı da FP kaliteli hava soğutması iyi bir kasa gibi geliyor bana
Sistem ya t böyle çıkar yada buna çok benzer bence