Neler Yeni

YENİ SİSTEM Mİ ALMAYLIYIM YOKSA SUANKİ SİSTEMİ UPGRATE Mİ ETMELİYİM

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit
KASA: Corsair Carbide Spec-05
ANAKART: B450M S2H
EKRAN KARTI: GTX 1660 SUPER
İŞLEMCİ: RYZEN 5 2600
RAM: 2X8 GB RAM
SSD:250 GB
HDD:1 TB

Arkadaşlar böyle bir sistemim var upgrate etmeyı dusundum ama aklım karısı bazıları sıstem degıstır dıyor bazıları upgrade et dıyor upgrate edersem işlemci ram ve duruma baglı ssd degıstırmeyı bide kasayı acaba bır onerınız varmı bır tavsıyenız veya yardımcı olursanız veya aydınlatırsanız sevınırım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçene ve maddi durumuna göre değişir. Eğer elinde toplu bir para varsa tabii ki yeni sistem daha mantıklı. Ama elinde az para varsa ve azar azar harçlık/maaş vs. geliyorsa yavaş yavaş upgrade yapılabilir. Şuanki soketin de gayet güzel yükseltmeler yapılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,205
İsim
a l p e r
İşlemciyi ve kartı toplam 4000e sat. Elindeki bütçeyle beraber toplam 10.000 olduğunu varsayarak sana önerceğim parçalar

Ryzen 5 5600 - 2500 TL (az daha bütçe arttırırsan sıfır alabilirsin)

7000 civarı RTX 3060 ikinci el bulabilirsen 3060ti

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka yükseltme yap bu bütçeye yapamazsın
Bütçene ve maddi durumuna göre değişir. Eğer elinde toplu bir para varsa tabii ki yeni sistem daha mantıklı. Ama elinde az para varsa ve azar azar harçlık/maaş vs. geliyorsa yavaş yavaş upgrade yapılabilir. Şuanki soketin de gayet güzel yükseltmeler yapılabilir.
dostum soyle yaparsam kasayı satıp ustune koyup yapacagım ama gerek yok dıyorsanız upgrate dusunecegım alt yapım varmı veya suankı sıstemım ıyımı bılmıyorum pek acıkcası

Saye.yae

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Dursun ali
dostum soyle yaparsam kasayı satıp ustune koyup yapacagım ama gerek yok dıyorsanız upgrate dusunecegım alt yapım varmı veya suankı sıstemım ıyımı bılmıyorum pek acıkcası
Kanka iyi fiyata satarsan 2 inci el az hasarlı Bi sistem dizersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka iyi fiyata satarsan 2 inci el az hasarlı Bi sistem dizersin
dostum zaten satıp ustune koyarsam 4060 lı sıstem almayı dusunurum dırek hazır 20 22k arasına ama gerek yok gereksız gelıyorsa işlemci ryzen 5 5600 kule tıpı sogutucu alacagım bıde ramlarımın tekı sorunlu oldugu ıcın buyuk ıhtımalle yenı 2x8 ram veya 2x16 alıcam bucceye gore bıde olursa kasamı degıstırmeyı dusunuyorum cunkı bı kac gundur kafayı buna yordum herşeyı araştırmaya calıstım kasamında pek hava akışı yokmus ve kule tıpı sogutucu olarak cok fazla bır secenek kalmıyor cpu yukseklıgı 150m oldugu ıcın o yuzden cok kararsız kaldım acaba onerılerınzı nelerdır

Top Bottom