Neler Yeni

Yeni sistem önerisi bütçe 30000-40000 TL arası

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Burak
Bütçe
40000
Öncelikle merhaba yeni bir sistem almayı düşünüyorum F/P odaklı tamamen oyun için özellikle FPS oyunları CS2, Valorant, Apex, Fortnite VB. ekran kartı RTX'ya da AMD işlemci AMD'ya da Intel fakat işlemcide her zaman AMD'den yanayım ekran kartında ise RTX ama yine de her türlü öneriye açığım monitörlü veya monitörsüz sistem önerisi yaparsanız çok sevinirim taksitle almayı düşünüyorum. Bütçe 30.000-40.000 arası.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765
Öncelikle merhaba yeni bir sistem almayı düşünüyorum F/P odaklı tamamen oyun için özellikle FPS oyunları CS2, Valorant, Apex, Fortnite VB. ekran kartı RTX'ya da AMD işlemci AMD'ya da Intel fakat işlemcide her zaman AMD'den yanayım ekran kartında ise RTX ama yine de her türlü öneriye açığım monitörlü veya monitörsüz sistem önerisi yaparsanız çok sevinirim taksitle almayı düşünüyorum. Bütçe 30.000-40.000 arası.
https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ bütçen çıkarsa bunu al
Screenshot_20240505131320.png

diborgias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erdem Sarıkaya
ssd rami yükselt kanka
3800tlye X670-p anakart yükseltmesi de çok avantajlı değil mi üstad? kendimde bu sistemi düşündüğüm için sormak istedim. şimdilik 1080p ama uzun vade 2k sistem için ssd anakart ram geliştirmeleriyle bu bilgisayarı önerir misiniz ? önceliğim 4070super ama asla 40k altına yakalayamadım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka öneri var mı hocam ana kart ve ekran kartı markalarını pek duymadım globalde elbette iyilerdir ama tr de çok tercih ediliyor mu bilmiyorum biraz ikilemde kalıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ssd rami yükselt kanka
Başka alternatif var mı hocam AMD ekran kartından bir tık uzak duruyorum ama bilemedim ddr5 sistem için uygunmudur acaba işlemcide amd benim için bulunmaz nimet gibi ama ekran kartından bir tık uzak durasım geliyor donma kasma drop dar boğaz aşırı ısınma gibi nedenlerden dolayı

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Başka öneri var mı hocam ana kart ve ekran kartı markalarını pek duymadım globalde elbette iyilerdir ama tr de çok tercih ediliyor mu bilmiyorum biraz ikilemde kalıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka alternatif var mı hocam AMD ekran kartından bir tık uzak duruyorum ama bilemedim ddr5 sistem için uygunmudur acaba işlemcide amd benim için bulunmaz nimet gibi ama ekran kartından bir tık uzak durasım geliyor donma kasma drop dar boğaz aşırı ısınma gibi nedenlerden dolayı
2 markada iyidir biostarda inoo3dde üzmez

Eksofed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Hamza Külünkoğlu

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Çok arada kaldım işlemci iyi gibi 7500f ama ekran kartında arada kaldım kullandığım markalarda değiller bilemedim
Marka önemli değil bütçen varsa 4070 süper yoksa 7800 XT bu kadar fazla kafa yormaya gerek yok

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Burak
Marka önemli değil bütçen varsa 4070 süper yoksa 7800 XT bu kadar fazla kafa yormaya gerek yok
Bütçeyi pek aşmak istemiyorum ama bı yandan da beklentimin üzerinde performans verecek bir sistem istiyorum saydığım oyunları daha alt işlemci ve ekran kartları elbette performans verecektir ama gözümü de doyursun istiyorum keşke şunu alsaydım yada şunu upgrade etseydim demekte istemiyorum bilemedim

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Bütçeyi pek aşmak istemiyorum ama bı yandan da beklentimin üzerinde performans verecek bir sistem istiyorum saydığım oyunları daha alt işlemci ve ekran kartları elbette performans verecektir ama gözümü de doyursun istiyorum keşke şunu alsaydım yada şunu upgrade etseydim demekte istemiyorum bilemedim
Beklentiye bağlı dediğim gibi bütçe arttıkça kalitede artar tercih sizin

Top Bottom