Neler Yeni

Yeni sistem stoklarda bitti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Samed ismail
Selamlar abdullah abinin yeni topladıgı sistem stoklarda bitti ne düşünüyorsunuz? *Sizce* sistem geri gelirmi? Ya da gelirse nasıl gelir? Mesela bi arada V4 deki gibi düzeltirlermi *sizce*.
D-A.png

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Selamlar abdullah abinin yeni topladıgı sistem stoklarda bitti ne düşünüyorsunuz? *Sizce* sistem geri gelirmi? Ya da gelirse nasıl gelir? Mesela bi arada V4 deki gibi düzeltirlermi *sizce*.
abdullah abinin dediği gibi virüs yüzünden hiçbiryerde stok kalmadı oyüzden gelip gelmeyeceğini kimse bilmiyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Samed ismail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e tamam bende cevapladım abdullah abinin dediği gibi kisme gelip gelmeyeceğini bilmiyo bunun sencesi bencesi yokki.
Kardeşim sencesi bencesi yok diye bir şey yok burada bilimsel bir soru sormuyorum demi? *sence* stoklara gelirmi? gelmezmi? diye soruyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yasin Gedik
Selamlar abdullah abinin yeni topladıgı sistem stoklarda bitti ne düşünüyorsunuz? *Sizce* sistem geri gelirmi? Ya da gelirse nasıl gelir? Mesela bi arada V4 deki gibi düzeltirlermi *sizce*.Alıntıyı görüntüle
Öncelikle sakin ol bence biraz cevap yazarken. Bilgisayar deli gibi satıldığı için gelebilir ama bazen o kasada ki parçalarının da stoğu bitince içinde ki bir kaç şeyi değiştirebilirler belki eğer böyle bir şey olursa gene 1 hafta falan beklemeni öneririm parçaların tekrar gelmesi için.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,084
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Tabiiki fiyatı aynı beklememek lazım.