Neler Yeni

Yeni Sistem topladım fiyat pahalı mı iyi mi, fikir verir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Han
Bütçe
40000
Şöyle bir sistem topladım sistemi değiştireceğimi düşünmüyorum Bütçem 40k ama bu 40k içerisinde klavye monitör mouse ve kulaklıkta var o yüzden 34 35kya bitirmek istiyorum bilgisayar işini sıvı soğutmayı da sonradan eklemeyi düşünüyorum monitörüde 2 3kya alırım sonradan alacağım güzel monitörü ana monitörüm şuan alacağımı da 2.monitör olarak yaparım diye düşünüyorum en azından planlarım öyle bir kaç öneri alabilir miyim

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
EmreE
Şöyle bir sistem topladım sistemi değiştireceğimi düşünmüyorum Bütçem 40k ama bu 40k içerisinde klavye monitör mouse ve kulaklıkta var o yüzden 34 35kya bitirmek istiyorum bilgisayar işini sıvı soğutmayı da sonradan eklemeyi düşünüyorum monitörüde 2 3kya alırım sonradan alacağım güzel monitörü ana monitörüm şuan alacağımı da 2.monitör olarak yaparım diye düşünüyorum en azından planlarım öyle bir kaç öneri alabilir miyim
4060 30k fazla

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
EmreE
Ekran kartını amd düşünmüyorum kral ya nvidia alıcam
3k koyup 4060 ti var onu alabilirdin

Buda monitör olabilir

mouse

Klavye

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem şuan topladığım gibi gözükmüyor nedenini anlamadım ama link çalışmıyor

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berat K.
sistem şuan topladığım gibi gözükmüyor nedenini anlamadım ama link çalışmıyor
İncehesapta link özelleştirme yaptığın şekilde gözükmez default hali neyse o gözükür hocam. Ayrıca 30k için sistem pahalı geldi aciliyeti yoksa piyasayı araştırın derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İncehesapta link özelleştirme yaptığın şekilde gözükmez default hali neyse o gözükür hocam. Ayrıca 30k için sistem pahalı geldi aciliyeti yoksa piyasayı araştırın derim.
aciliyet biraz var sanırım 1 hafta içerisinde en azından hazır sistem alıcaksam da siparişini vermek istiyorum araştırıyorum ama çokta bilgim yok bu konulara öneri almak için siteye geldim zaten burdan bulabildiğim kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Han

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Berat K.