Neden ?Ram olarak Kingston tercih etmeyin ettirmeyin
Neden ?Ram olarak Kingston tercih etmeyin ettirmeyin
Enermax pompa ve fanlar kaç devirARCTİC ile testni bulamıyorum ama burada H115İ PRO yu falan geçmiş onun dışında performansı falan iyi zaten zaten reddit te çokça f/p olarak önerildiğini gördüm....
Enermax LIQMAX III ARGB 360 AIO Review
Enermax looks to assert its dominance in the all-in-one liquid cooler market with its LIQMAX III ARGB 360 mm offering. It offers exceptional cooling performance, acceptable noise levels, and a plethora of lighting modes. As such, it manages to deliver in more ways than one.www.techpowerup.com
Dandik bellekler kullanıyorNeden ?
Buyur bunu alsın o zamanARCTİC ile testni bulamıyorum ama burada H115İ PRO yu falan geçmiş onun dışında performansı falan iyi zaten zaten reddit te çokça f/p olarak önerildiğini gördüm....
Enermax LIQMAX III ARGB 360 AIO Review
Enermax looks to assert its dominance in the all-in-one liquid cooler market with its LIQMAX III ARGB 360 mm offering. It offers exceptional cooling performance, acceptable noise levels, and a plethora of lighting modes. As such, it manages to deliver in more ways than one.www.techpowerup.com
LS720 o kadar etmez LT720 parasıBuyur bunu alsın o zaman
4.nesil 3100rpm dönüş hızında pompası var
85.85 cfm gibi üst seviyede hava akışına sahip fanlar mevcut ve çok iyi soğutuyor
DEEPCOOL LS720 RGB 360mm Sıvı Soğutma Fiyatları ve Özellikleri
DEEPCOOL LS720 RGB 360mm Sıvı Soğutma en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Nerde 18kZotac 4070 ti -18k
Ryzen 7600x -4.6k
Bu parçaları almış bulunuyorum. Devamı için hangi parçalarla desteklemeliyiz , özellikle anakart ve soğutucu konusunda çok kararsız kaldım , konudaki vs'yi kim kazandı ?