Arkadaşlar öncelikle aylardır pc toplamayı bekleyen biri olarak sonunda sistemimi topladım ve monitörümü aldım. İnşallah herkes istediği şeylere en iyi fiyata sahip olur. Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Bu süreçte forumun faydasını fazlasıyla gördüm. Yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim, gerek sistem gerek monitör konusunda bana çok yol gösterdi.
Sistem olarak aşağıdaki şekilde özelleştirerek Flexy silver aldım :
-ryzen 5 3600
-asus rog strix 1660 super
-asus b450A-II
-pny 2x8 3200
-xpg 512 gb 3500/2400 m2ssd
-gamepower warcry 6 Argb + 3 argb fanlı kasa
-Fsp 600 watt 80+
Monitör olarak da resmi g sync desteği bulunan 165 hz 1 ms ips Asus monitörü aldım. Gerek pivot olması gerek bu özelliklerinden dolayı beni fazlasıyla tatmin etti. İncelemek isteyen olursa diye linkini de bırakıyorum.
Tekrardan bu süreçte fikirleriyle destek olan herkese teşekkür ederim, sağlıcakla kalın!
Bu süreçte forumun faydasını fazlasıyla gördüm. Yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim, gerek sistem gerek monitör konusunda bana çok yol gösterdi.
Sistem olarak aşağıdaki şekilde özelleştirerek Flexy silver aldım :
-ryzen 5 3600
-asus rog strix 1660 super
-asus b450A-II
-pny 2x8 3200
-xpg 512 gb 3500/2400 m2ssd
-gamepower warcry 6 Argb + 3 argb fanlı kasa
-Fsp 600 watt 80+
Monitör olarak da resmi g sync desteği bulunan 165 hz 1 ms ips Asus monitörü aldım. Gerek pivot olması gerek bu özelliklerinden dolayı beni fazlasıyla tatmin etti. İncelemek isteyen olursa diye linkini de bırakıyorum.
ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING 1Ms 165Hz FREESYNC VE G-SYNC IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING 1Ms 165Hz FREESYNC VE G-SYNC IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Tekrardan bu süreçte fikirleriyle destek olan herkese teşekkür ederim, sağlıcakla kalın!