Neler Yeni

Yeni sistem ve monitör hakkında

Arkadaşlar öncelikle aylardır pc toplamayı bekleyen biri olarak sonunda sistemimi topladım ve monitörümü aldım. İnşallah herkes istediği şeylere en iyi fiyata sahip olur. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Bu süreçte forumun faydasını fazlasıyla gördüm. Yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim, gerek sistem gerek monitör konusunda bana çok yol gösterdi.

Sistem olarak aşağıdaki şekilde özelleştirerek Flexy silver aldım :
-ryzen 5 3600
-asus rog strix 1660 super
-asus b450A-II
-pny 2x8 3200
-xpg 512 gb 3500/2400 m2ssd
-gamepower warcry 6 Argb + 3 argb fanlı kasa
-Fsp 600 watt 80+

Monitör olarak da resmi g sync desteği bulunan 165 hz 1 ms ips Asus monitörü aldım. Gerek pivot olması gerek bu özelliklerinden dolayı beni fazlasıyla tatmin etti. İncelemek isteyen olursa diye linkini de bırakıyorum.

Tekrardan bu süreçte fikirleriyle destek olan herkese teşekkür ederim, sağlıcakla kalın!

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,491
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hayırlı olsun ama vatan size 700 tl geçirmiş hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Engin Aydemir
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Kasa parça parça mı alındı yoksa hazır sistem mi ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,491
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Kasa parça parça mı alındı yoksa hazır sistem mi ?
gözünüzü kullanırsanız orada hazır sistem olduğu yazıyor hadi onu görmedin adam kocaman link bırakmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı olsun ama vatan size 700 TL geçirmiş hocam
Akakçede en ucuz 2100 olunca vatanda testlerini yaparak almak istedim, taksite vade farkı da olmayınca cazip geldi :) 1600 e bu monitörü bulursan mutlaka bana da haber ver kardeşime de almayı düşünüyoruz ona da alırım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistemi özelleştirerek aldım hocam , donanım arşivinin flexy silver sistemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Engin Aydemir
gözünüzü kullanırsanız orada hazır sistem olduğu yazıyor hadi onu görmedin adam kocaman link bırakmış
Haklısınız görmemişim kusura bakmayın 🙏

Akakçede en ucuz 2100 olunca vatanda testlerini yaparak almak istedim, taksite vade farkı da olmayınca cazip geldi :) 1600 e bu monitörü bulursan mutlaka bana da haber ver kardeşime de almayı düşünüyoruz ona da alırım :)

Hazır sistemi özelleştirerek aldım hocam , donanım arşivinin flexy silver sistemi
Görmemişim kusura bakmayın yazmanıza rağmen. Tekrar cevap için ayrıca teşekkür ederim 🙏 tekraradan hayırlı olsun

KinTg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emir
Arkadaşlar öncelikle aylardır pc toplamayı bekleyen biri olarak sonunda sistemimi topladım ve monitörümü aldım. İnşallah herkes istediği şeylere en iyi fiyata sahip olur. Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Bu süreçte forumun faydasını fazlasıyla gördüm. Yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim, gerek sistem gerek monitör konusunda bana çok yol gösterdi.

Sistem olarak aşağıdaki şekilde özelleştirerek Flexy silver aldım :
-ryzen 5 3600
-asus rog strix 1660 super
-asus b450A-II
-pny 2x8 3200
-xpg 512 gb 3500/2400 m2ssd
-gamepower warcry 6 Argb + 3 argb fanlı kasa
-Fsp 600 watt 80+

Monitör olarak da resmi g sync desteği bulunan 165 hz 1 ms ips Asus monitörü aldım. Gerek pivot olması gerek bu özelliklerinden dolayı beni fazlasıyla tatmin etti. İncelemek isteyen olursa diye linkini de bırakıyorum.

Tekrardan bu süreçte fikirleriyle destek olan herkese teşekkür ederim, sağlıcakla kalın!
H.o

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,491
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

1700 e aynısı değil daha iyisi var hocam

1-) Sizin attığınız ips değil
2-) Sizin attığınız pivot değil
3-) Sizin attığınızda resmi G SYNC yok

Bu özellikleri aramayan biriyseniz evet sizin için daha iyi olabilir ama ben bu özelliklere sahip bir monitör aradığım için benim için mantıklı olan buydu. O yukarda saydığım 3 özelliğin de monitör fiyatını arttırdığını özellikle g sync desteğinin ne kadar fiyat farkı yaptığını anlatmama gerek yok :) Herkesin kendi için aradığı özellikler farklı hocam sizinki daha fiyat performans ama ben bu özelliklere sahip olduğundan bunu tercih ettim :)[/url]

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,491
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
1-) Sizin attığınız ips değil
2-) Sizin attığınız pivot değil
3-) Sizin attığınızda resmi G SYNC yok

Bu özellikleri aramayan biriyseniz evet sizin için daha iyi olabilir ama ben bu özelliklere sahip bir monitör aradığım için benim için mantıklı olan buydu. O yukarda saydığım 3 özelliğin de monitör fiyatını arttırdığını özellikle g sync desteğinin ne kadar fiyat farkı yaptığını anlatmama gerek yok :) Herkesin kendi için aradığı özellikler farklı hocam sizinki daha fiyat performans ama ben bu özelliklere sahip olduğundan bunu tercih ettim :)[/url]
ben açıkcası fiyat ve hz değeri olarak ele almıştım bunları baz alarak seçtiyseniz o zaman işin rengi değişir haklısınız hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,209
Üyeler
159,122
Son üye
Karmxs
Top Bottom