B Berkylmaz 80+ Katılım 31 Ekim 2024 Mesajlar 34 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Berk Dün, 12:17 #1 Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım bios güncellemem gerekir mi win 11 kurulu geldi
EmreE38 80+ Bronze Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 534 Dahası Reaksiyon skoru 104 İsim EmreE Dün, 12:20 #2 Güncellik açısından parçaların daha uyumlu çalışması açısından yapman gereken şeylerden biri zaten
DePiedra54 80+ Bronze Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 876 Dahası Reaksiyon skoru 309 İsim Eren Bilal Cihan Dün, 12:21 #3 Berkylmaz yazmış: Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım bios güncellemem gerekir mi win 11 kurulu geldi Devamı için tıklayın... Yeni aldıysan zaten en güncel bios kuruludur gerek yok ama bios sürümüne bakıp teyit edebilirsin
Berkylmaz yazmış: Arkadaşlar yeni hazır sistem aldım bios güncellemem gerekir mi win 11 kurulu geldi Devamı için tıklayın... Yeni aldıysan zaten en güncel bios kuruludur gerek yok ama bios sürümüne bakıp teyit edebilirsin
T turkisch 80+ Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Dahası Reaksiyon skoru 13 İsim ERKAN Dün, 12:21 #4 Hocam biosa girip bios sürümüne bakın anakartın sitesindeki driverlarla karşılaştırın güncel değilse güncel halini usb ye indiril güncelleme atabilirsiniz
Hocam biosa girip bios sürümüne bakın anakartın sitesindeki driverlarla karşılaştırın güncel değilse güncel halini usb ye indiril güncelleme atabilirsiniz