Rami diğer slota tak PC aç bana yazKablolamayı defalarca kontrol ettim hepsi düzgün ram 1x8gb
Taktım ancak hâlâ aynı hdmi bağlı olarak gözüküyor ama no signal diyorRami diğer slota tak PC aç bana yaz
Tamam şimdi rami yumuşak temiz silgi ile sil ve her iki slotta da dene ve içine kaçırma toz merak etme bana olduğunda bastırmadan yapıyorum ve düzeliyor.Deneyin sorun yok.Taktım ancak hâlâ aynı hdmi bağlı olarak gözüküyor ama no signal diyor
Maalesef olmadı iki slotta da denedimTamam şimdi rami yumuşak temiz silgi ile sil ve her iki slotta da dene ve içine kaçırma toz merak etme bana olduğunda bastırmadan yapıyorum ve düzeliyor.Deneyin sorun yok.
Şimdi de slotları temizlemeyi deneyin fön makinesi ile sonra rami deneyin olmazsa yeni bir çözümü diyeceğim.Maalesef olmadı iki slotta da denedim
Bütün parçalar sıfır toplandı temizliğe gerek olmaz sanırım diğer çözümünüz nedir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim uzun süredir uğraşıyorumŞimdi de slotları temizlemeyi deneyin fön makinesi ile sonra rami deneyin olmazsa yeni bir çözümü diyeceğim.
Kankam parçaları topladığım zaman aynı sorun oldu ayrıca çıplak elle topladıysanız da oluyor.Ne olur bana öğretmeyin deneyin sizin gibi belki 10 kişiye yardım ettim lütfen deneyin toz ile alakası yok.Bütün parçalar sıfır toplandı temizliğe gerek olmaz sanırım diğer çözümünüz nedir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim uzun süredir uğraşıyorum
Olmazsa CMOS pili çıkarıp 30 Saniye bekleyin geri takın.Bütün parçalar sıfır toplandı temizliğe gerek olmaz sanırım diğer çözümünüz nedir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim uzun süredir uğraşıyorum
Fön makinesiyle temizledim olmadı maalesef diğer dediğiniz işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum.Kankam parçaları topladığım zaman aynı sorun oldu ayrıca çıplak elle topladıysanız da oluyor.Ne olur bana öğretmeyin deneyin sizin gibi belki 10 kişiye yardım ettim lütfen deneyin toz ile alakası yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmazsa CMOS pili çıkarıp 30 Saniye bekleyin geri takın.
Bios pili ile çıkarıp takın.Sonra ramleri bir daha silin takın bu işlemi yaparken pc kapalı ama fişe takılı olsun güç kaynağını kapayın.Fön makinesiyle temizledim olmadı maalesef diğer dediğiniz işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Dediğim gibi nasıl yapacağımı bilmiyorum maalesefBios pili ile çıkarıp takın.Sonra ramleri bir daha silin takın bu işlemi yaparken pc kapalı ama fişe takılı olsun güç kaynağını kapayın.
Dediğim gibi nasıl yapacağımı bilmiyorum maalesef