Neler Yeni

Yeni sistemden görüntü alamıyorum

Zettrosk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Yılmaz
Yeni sistem topladım ancak hdmi kablosu ile monitöre bağladığımda görüntü alamıyorum. nedeni ne olabilir?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Taktım ancak hâlâ aynı hdmi bağlı olarak gözüküyor ama no signal diyor
Tamam şimdi rami yumuşak temiz silgi ile sil ve her iki slotta da dene ve içine kaçırma toz merak etme bana olduğunda bastırmadan yapıyorum ve düzeliyor.Deneyin sorun yok.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Zettrosk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Yılmaz
Şimdi de slotları temizlemeyi deneyin fön makinesi ile sonra rami deneyin olmazsa yeni bir çözümü diyeceğim.
Bütün parçalar sıfır toplandı temizliğe gerek olmaz sanırım diğer çözümünüz nedir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim uzun süredir uğraşıyorum

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bütün parçalar sıfır toplandı temizliğe gerek olmaz sanırım diğer çözümünüz nedir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim uzun süredir uğraşıyorum
Kankam parçaları topladığım zaman aynı sorun oldu ayrıca çıplak elle topladıysanız da oluyor.Ne olur bana öğretmeyin deneyin sizin gibi belki 10 kişiye yardım ettim lütfen deneyin toz ile alakası yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmazsa CMOS pili çıkarıp 30 Saniye bekleyin geri takın.

Zettrosk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Yılmaz
Kankam parçaları topladığım zaman aynı sorun oldu ayrıca çıplak elle topladıysanız da oluyor.Ne olur bana öğretmeyin deneyin sizin gibi belki 10 kişiye yardım ettim lütfen deneyin toz ile alakası yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmazsa CMOS pili çıkarıp 30 Saniye bekleyin geri takın.
Fön makinesiyle temizledim olmadı maalesef diğer dediğiniz işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Fön makinesiyle temizledim olmadı maalesef diğer dediğiniz işlemi nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Bios pili ile çıkarıp takın.Sonra ramleri bir daha silin takın bu işlemi yaparken pc kapalı ama fişe takılı olsun güç kaynağını kapayın.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2

REİS05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yavuz Cesur
monitörünüzde veya televizyonunuzda taktığınız kablonun olduğu av(modunu) açtığınızdan eminmisiniz? bazen dp takıp hdml kısmını açanlar olaibliyor veya hdml1 e takıp hdml 2 yi açanlar olabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom