Yeni Sisteme Geçmeye Değermi(7800x3d+5070)

samet5561

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
144
Selamlar arkadaşlar cs2 oynuyorum 240hz monitörüm var oyunuda 1280x1024 4:3 ayarlarda oynuyorum sistemim bu aslında bana yetiyor ama hazır 9 taksit peşin fiyata indirimşer varken ileriye dönük daha iyi bir sisteme geçmek istiyorum
Gigabyte Rtx 3070 Eagle 8gb/ AMD Ryzen 7 5700X3D/ Asus Prime B550M-K / Kingston FURY Beast 16x2 GB 3200 MHz/ MLD M300 500GB NVME/ Rampage REACTION Tempered Glass / Cooler Master MWE 750W 80+ Bronze

Geçmek istediğim sistem 5070 7800x3d
Şuan bulabildiğim en ucuz bu sistem taksiti olan https://www.incehesap.com/falcon-tavsiye-sistem-fiyati-47260/
BU fiyatlardan aşağıya inermi bu kasım indirimlerinde

Sadece cs2 oynama imkanın varsa upgrade yapmak her zaman güzeldir. monitörün özellikleri nedir ona göre 4k yada 2 k destekleyen bir sisteme geçiş yaparsan hikaye tabanlı oyunlarda da güzel keyif alırsın

Sadece cs2 oynama imkanın varsa upgrade yapmak her zaman güzeldir. monitörün özellikleri nedir ona göre 4k yada 2 k destekleyen bir sisteme geçiş yaparsan hikaye tabanlı oyunlarda da güzel keyif alırsın
fps oyunları oynuyorum hocam cs2 oynuyorum genellikle monitörüm bu Asus rog strix xg249cm

sadece cs2 için degmez bence .bf 6 storygame gıbı dusuncen varsa ıstedıgın sıstem 2k uyumlu cok keyıf alırsın

Full Hd bir monitörde 4k kaldıracak bir ekran kartına gerek yok. ilerde monitör değiştirmeyi düşünüyorsan dediğin gibi böyle bir sisteme geçebilirsin. Şahsi fikrim

Selamlar arkadaşlar cs2 oynuyorum 240hz monitörüm var oyunuda 1280x1024 4:3 ayarlarda oynuyorum sistemim bu aslında bana yetiyor ama hazır 9 taksit peşin fiyata indirimşer varken ileriye dönük daha iyi bir sisteme geçmek istiyorum
Gigabyte Rtx 3070 Eagle 8gb/ AMD Ryzen 7 5700X3D/ Asus Prime B550M-K / Kingston FURY Beast 16x2 GB 3200 MHz/ MLD M300 500GB NVME/ Rampage REACTION Tempered Glass / Cooler Master MWE 750W 80+ Bronze

Geçmek istediğim sistem 5070 7800x3d
Şuan bulabildiğim en ucuz bu sistem taksiti olan https://www.incehesap.com/falcon-tavsiye-sistem-fiyati-47260/
BU fiyatlardan aşağıya inermi bu kasım indirimlerinde
hocam önce kişisel görüşümü paylaşayım
şahsen değmez yükseltmeye bu sistem 2 3 yıl daha götürür 2 3 yıl sonra o zamanın en iyi sistemini alırsın
oyun optimizasyonları iyice b*ka sardı zaten şuan 5070 alıp 2 3 sene sonra onuda çöp ederler yani

ama yinede değiştirmekte kararlıysan biraz daha ekle şunu al derim
anakart pek tavsiye edilmiyor sanırım
yinede marka konusunda daha bilgili tecrübeli arkadaş çıkarsa onun yorumuna göre değerlendiririz

https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/manticore-7a/

sadece cs2 için degmez bence .bf 6 storygame gıbı dusuncen varsa ıstedıgın sıstem 2k uyumlu cok keyıf alırsın
Cs2 pubg oynuyorum genelde hikayeli oyunların bir çoğunu bitirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şahsen değmez yükseltmeye bu sistem 2 3 yıl daha götürür 2 3 yıl sonra o zamanın en iyi sistemini alırsın
oyun optimizasyonları iyice b*ka sardı zaten şuan 5070 alıp 2 3 sene sonra onuda çöp ederler yani

yinede marka konusunda daha bilgili tecrübeli arkadaş çıkarsa onun yorumuna göre değerlendiririz

Dediğinize katılıyorum kasım indirimlerinde fiyatı biraz daha inerse alırım
Attığınız sistemi görmüştüm ama peşin fiyatına taksit yok olsaydı onu alırdım hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1

76k bütçe varsa şu özelleştirmeler yapılmalı

12284.webp

Hocam 76k fazla , çok iyi sistem uyguna düşmediği müddetçe 65 in üstüne çıkmak istemiyorum attığınız gamegarajdan birde galiba orda peşin fiyata taksit yok 6 9 taksit olsa iyi olur
65k bütçe için r7 7800x3d rtx 5070 kombosu yapılır ama parçaları kendiniz almanız gerekiyor.Çoğu yer peşin fiyata taksit yapmıyor yapanlarda 3 taksit.Peşin fiyatına taksit yapılan çoğu sisteminde anakartı rami ssdsi soğutması yetersiz kalıyor.

65k bütçe için r7 7800x3d rtx 5070 kombosu yapılır ama parçaları kendiniz almanız gerekiyor.Çoğu yer peşin fiyata taksit yapmıyor yapanlarda 3 taksit.Peşin fiyatına taksit yapılan çoğu sisteminde anakartı rami ssdsi soğutması yetersiz kalıyor.
Hocam tek tek alıp birleştirmekle uğraşmak istemiyorum bu indirim zamanı güzel bir sistem çıkar diye beklemedeyim sistemle gelen soğutmayı kullanmıyıcam 240 msı lıguıd sıvı soğutma var onu takıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İncehesap 3
İtopya 5
Trendyol ve hepsiburada 6 9 10 taksit yapıyor bu sitelerden birinden alıcam kasayı

Geri