- Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim bende diyorumki parayı bugün denkleştirebildim pc 4 saat içinde bitmişŞu Yüzden , Bir Kampanyayı Çok beğendiyseniz , Hemen Almalısınız. Adı Üstünde Kampanya.
Yani İsteyip İstememekle Stok Açtıramazsınız.
kardeşim bende diyorumki parayı bugün denkleştirebildim pc 4 saat içinde bitmişŞu Yüzden , Bir Kampanyayı Çok beğendiyseniz , Hemen Almalısınız. Adı Üstünde Kampanya.
Yani İsteyip İstememekle Stok Açtıramazsınız.
reis sen ne demek istiyorsun sen mi yanlış anlatıyorsun benmi anlamıyorumkardeşim bende diyorumki parayı bugün denkleştirebildim pc 4 saat içinde bitmiş
kardeşim bende diyorumki parayı bugün denkleştirebildim pc 4 saat içinde bitmiş
Tamam da stok bitmiş? Yani kişiye göre stok açtıracaksa adam batar zaten.kardeşim bende diyorumki parayı bugün denkleştirebildim pc 4 saat içinde bitmiş
Hah İşte Sıkıntı Tam da Burda , Bakın Kendiniz Söylediniz PC 4 Saat İçinde Bitmiş Diye.kardeşim bende diyorumki parayı bugün denkleştirebildim pc 4 saat içinde bitmiş
senin demenle olmuyor etraf miningci dolu oldugunda sistem bulman epey zorben bana özel açsın demiyorumki yoğun istek üzerine 100 tane filan daha koysalar hani diyorum
Hocam Bakın Heyecanınızı Anlıyorum , Parayı Zar Zor denkleştirmişsiniz. Ve Hemen Almak İstiyorsunuzben bana özel açsın demiyorumki yoğun istek üzerine 100 tane filan daha koysalar hani diyorum
Ha İsterseniz , 1600af Almak Beni Üzmez Dersenizben bana özel açsın demiyorumki yoğun istek üzerine 100 tane filan daha koysalar hani diyorum
teşekkürler bakacağım bu sistemeHocam Bakın Heyecanınızı Anlıyorum , Parayı Zar Zor denkleştirmişsiniz. Ve Hemen Almak İstiyorsunuz
Ama böyle stok vs. açtıramazsınız
Kampanyaları tekrardan kovalayın , Nasibinizde varsa alırsınız
Yani 100 Tane Stok Gelse bile Nasibinizde Yoksa Alamazsınız zaten.
Siz Paranızı Elde tutun , Elbet Güzel Bir Sistem Gelecektir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha İsterseniz , 1600af Almak Beni Üzmez Derseniz
8300'e Bu Var.Aquarius 5A-RTX2060 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-RTX2060 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Ha İlla 3600 Olacak Derseniz 600 TL daha Ekliyor.
500 stoğun hepsi satıldı sadece mağazalarda +50 adet bulunuyor 2 mağaza ile total 100 adet onlarında bitip bitmediğini bilmiyorumDa-g3 için azda olsa stok açabilirmisiniz rica etsem parayı şimdi bulabildim
Hocam Nasibiniz ne kadar kısmetliymiş.teşekkürler bakacağım bu sisteme