Neler Yeni

Yeni sistemim için monitör önerisi

Batuska05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Ketenci

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
batuhan a
güzelmiş. Tek eksiği 180hz yerine 165hz ve 1ms yerine 4 ms. Hocam son kez fikrimi belirteyim, bence 27 inç almalısınız. Farklı oyunlar elbette oynarsınız. O yüzden 2k almışken 27 inç almak daha mantıklı geliyor bana.
1ms yazıyor 🤔

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
açıklamasında 1ms mprt yazıyor hocam. 1ms mprt = 4 ms gtg ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun 27 inç olanı varmı peki ama fiyat harbiden cezbediyor 😂😂
Hocam hepsi bütçeniz ile ilgili :D Bütçeyi artırırsanız 240 hz monitör alabilirsiniz ki valo cs'de aşırı iyi oluyor. Ortalama bütçede ise 180hz 27 inç alırsınız. Düşük bütçede ise @gavanoz un attığını alabilirsiniz. Benim önerim arkadaşın attığı monitöre 1700tl daha ekleyip 180hz olanı almak olurdu

Batuska05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Ketenci
açıklamasında 1ms mprt yazıyor hocam. 1ms mprt = 4 ms gtg ediyor

Hocam hepsi bütçeniz ile ilgili :D Bütçeyi artırırsanız 240 hz monitör alabilirsiniz ki valo cs'de aşırı iyi oluyor. Ortalama bütçede ise 180hz 27 inç alırsınız. Düşük bütçede ise @gavanoz un attığını alabilirsiniz. Benim önerim arkadaşın attığı monitöre 1700tl daha ekleyip 180hz olanı almak olurdu
Reis bu nasıl peki fiyatı da iyi ama kaliteli mi bilmiyorum

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Arda Bala
Öncelikle valo cs oynuyorsunuz diye ille de 24 inç almanıza gerek yok. Ben neredeyse her hafta en az bir kere internet cafeye gidip valo oynuyorum oradaki monitör Aoc'nin 240 Hz FHD 27 inç kavisli bir monitörü. Yani monitör QHD olsa havalar uçacak ama FHD olduğu için hem darboğaz yiyor hemde pikselleri sayıyorum. Yani 24 veya 27 farketmez ama kesinlikle QHD almalısınız. 240 Hz ise yağ gibi akıyor mükemmel bir şey. Ayrıca kavisli olması da benim için olmazsa olmaz, sonra düz monitöre oturunca oynayamıyorum. Ama derseniz ki ben ciddiliyim o zaman esporcuların yaptığı gibi dümdüz, TN panel, 540 Hz monitör :D Ve birde o kağıt üstü mprt ve gtg değerlerinin neredeyse hiçbiri doğru değeri vermiyor.

Reis bu nasıl peki fiyatı da iyi ama kaliteli mi bilmiyorum

Hocam merak ettiğiniz bir markanın neyi iyi neyi kötü google'dan veya böyle forumlardan araştırırsanız az çok fikir edinebilirsiniz.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
Öncelikle valo cs oynuyorsunuz diye ille de 24 inç almanıza gerek yok. Ben neredeyse her hafta en az bir kere internet cafeye gidip valo oynuyorum oradaki monitör Aoc'nin 240 Hz FHD 27 inç kavisli bir monitörü. Yani monitör QHD olsa havalar uçacak ama FHD olduğu için hem darboğaz yiyor hemde pikselleri sayıyorum. Yani 24 veya 27 farketmez ama kesinlikle QHD almalısınız. 240 Hz ise yağ gibi akıyor mükemmel bir şey. Ayrıca kavisli olması da benim için olmazsa olmaz, sonra düz monitöre oturunca oynayamıyorum. Ama derseniz ki ben ciddiliyim o zaman esporcuların yaptığı gibi dümdüz, TN panel, 540 Hz monitör :D Ve birde o kağıt üstü mprt ve gtg değerlerinin neredeyse hiçbiri doğru değeri vermiyor.

Hocam merak ettiğiniz bir markanın neyi iyi neyi kötü google'dan veya böyle forumlardan araştırırsanız az çok fikir edinebilirsiniz.
katılıyorum. 24 inç her ne kadar valo cs için iyi olsa da 2kda 27 inç daha güzel. Kuzenim valo oyuncusu gitti 27 inç 1080p monitör aldı piksel sayma muhabbeti yakından bakınca sayılabiliyordu. hz konusunda ise dediğim gibi bütçeyi zorlarsanız cs valo için 240 hz mükemmel olur. Orta bütçe 180 hz (ben de 180hz kullanıyorum) de çok iyidir. Curved hiç deneyimlemedim ona yorum yapamicam .D

Aynen mesela bilmediğim bir marka model olduğunda internette o model hakkında açılmış konulara göz gezdiriyorum. Bu şekilde bilgi edinebilirsiniz.

Batuska05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Ketenci
27 inç almaya karar verdim 2 k monitör yeterli olacaktır

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Arda Bala
katılıyorum. 24 inç her ne kadar valo cs için iyi olsa da 2kda 27 inç daha güzel. Kuzenim valo oyuncusu gitti 27 inç 1080p monitör aldı piksel sayma muhabbeti yakından bakınca sayılabiliyordu. hz konusunda ise dediğim gibi bütçeyi zorlarsanız cs valo için 240 hz mükemmel olur. Orta bütçe 180 hz (ben de 180hz kullanıyorum) de çok iyidir. Curved hiç deneyimlemedim ona yorum yapamicam .D

Aynen mesela bilmediğim bir marka model olduğunda internette o model hakkında açılmış konulara göz gezdiriyorum. Bu şekilde bilgi edinebilirsiniz.
Hocam benim daha sistemim yok bu yaz alacağım ama internet kafeye çok gittiğim için şöyle söyliyim size, curved çok rahat ve zevkli oluyor bence, bir gün başka internet kafeye gittim monster'ın düz bir monitörü vardı, zaten adam akıllı durmuyor monitör yukarı yapınca aşağı eğiliyor birde dümdüz olunca çok zor oynadım. Bilmiyorum öyle alıştığım için %90 curved alırım paraya kıyıp.

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
Hocam benim daha sistemim yok bu yaz alacağım ama internet kafeye çok gittiğim için şöyle söyliyim size, curved çok rahat ve zevkli oluyor bence, bir gün başka internet kafeye gittim monster'ın düz bir monitörü vardı, zaten adam akıllı durmuyor monitör yukarı yapınca aşağı eğiliyor birde dümdüz olunca çok zor oynadım. Bilmiyorum öyle alıştığım için %90 curved alırım paraya kıyıp.
Hocam istanbulda 360hz monitörü olan internet kafe var mı biliyor musunuz?

Batuska05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Ketenci
Kral şimdi ne almamı önerirsin 27 inç kafam allak bullak oldu 😂😂

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Arda Bala
Hocam istanbulda 360hz monitörü olan internet kafe var mı biliyor musunuz?
Maalesef Eskişehir'de yaşıyorum.

@Batuska05 Hocam dün söylemeyi unutmuşum ekran kartınız Nvidia olduğu için G-Sync veya Adaptive-Sync bir monitör almanızı öneririm. Free-Sync'de alabilirsiniz ama monitörü DP ile bağlamanız ve Nvidia denetim masasından G-Sync aktif etmeniz gerekiyor. Bilmiyorsanız bu "sync" teknolojisi ekrandaki yırtılmaları önler. Özellikle siz fps oyuncusu olduğunuz için önemli.

Top Bottom