Abi stokta kalmamışValla ne desem bilemiyorum, mükemmel işlere imza atıp maddi değeri "5300TL" olan yüzlerce sistemin stoğunu bir gün tükenecek kalitede işler yapıyoruz. Allah'a şükürler olsun sistemlerimizin kalitesi çok çok yüksekte. Bunun olmasına da şaşırmıyorum çünkü Donanım Arşivi prim için değil takipçileri için sistem yapmakta. Varolun eksik olmayın
Vallahi abi sen yaparsın da alınmaz mı? Zaten bilgisayar almak için seni bekliyordum, görünce direk aldım. Acaba ilk 60 kişiden olup olmadığımı bilemiyorum onlardan isem oyunu nasıl alabilirim?Valla ne desem bilemiyorum, mükemmel işlere imza atıp maddi değeri "5300TL" olan yüzlerce sistemin stoğunu bir gün tükenecek kalitede işler yapıyoruz. Allah'a şükürler olsun sistemlerimizin kalitesi çok çok yüksekte. Bunun olmasına da şaşırmıyorum çünkü Donanım Arşivi prim için değil takipçileri için sistem yapmakta. Varolun eksik olmayın
Valla ne desem bilemiyorum, mükemmel işlere imza atıp maddi değeri "5300TL" olan yüzlerce sistemin stoğunu bir gün tükenecek kalitede işler yapıyoruz. Allah'a şükürler olsun sistemlerimizin kalitesi çok çok yüksekte. Bunun olmasına da şaşırmıyorum çünkü Donanım Arşivi prim için değil takipçileri için sistem yapmakta. Varolun eksik olmayın
toplanır zor değil ama ooyunlardaki fps merak ediyorum1000 tl ye ssistem topla ve oyun açmaya çalış en zor görev