tufankaya41
80+ Bronze
Dahası
Merhaba yeni bir eve taşındım fiber yok en mantıklı hızlı internete nasıl ulaşırım ve en fazla ne kadar hız alabilirim
Şehir neresi?Merhaba yeni bir eve taşındım fiber yok en mantıklı hızlı internete nasıl ulaşırım ve en fazla ne kadar hız alabilirim
Altyapı hiç yoksa ttnet magnet eğer vdsl vs varsa millenicom comnet gibi tt altyapısı üzerinden daha uyguna hizmet verenlere bakılabilir.Merhaba yeni bir eve taşındım fiber yok en mantıklı hızlı internete nasıl ulaşırım ve en fazla ne kadar hız alabilirim
Kocaeli gebzeŞehir neresi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cok zenginsen=metro Ethernet=metroethernet.com.tr
orta bütce altyapısız=airfiber bakınız. Veya RadioLink.
Türktelekom altyapısı vdsl,adsl altyapı=fixnet,tbtnet
Fiber istersen. Turknet,Vodafone,Türktelekom,Atlantisnet,kablonet. Gibi firmalardan fiber altyapı talebin edin ücretsiz mümkünse.
Kocaelinde fixnet abonesi vardı. Technopat forumda fixnet inceleme konusu. Hatta dc de olması lazım.Kocaeli gebze
Türknektten altyapı sorgulama yaptır agaMerhaba yeni bir eve taşındım fiber yok en mantıklı hızlı internete nasıl ulaşırım ve en fazla ne kadar hız alabilirim
Metro altyapı olmasa bile getiriyorlar mı acabaŞehir neresi?
Cok zenginsen=metro Ethernet=metroethernet.com.tr
orta bütce altyapısız=airfiber bakınız. Veya RadioLink.
Türktelekom altyapısı vdsl,adsl altyapı=fixnet,tbtnet
Fiber istersen. Turknet,Vodafone,Türktelekom,Atlantisnet,kablonet. Gibi firmalardan fiber altyapı talebin edin ücretsiz mümkünse.
Hocam metro altyapı dediğimiz olay aslında ftth altyapı sadece sana özel paylaşımsız hattır ve simetrik.Metro altyapı olmasa bile getiriyorlar mı acaba
Aradım fiber alt yapı yoksa yapamıyorlarmiaHocam metro altyapı dediğimiz olay aslında ftth altyapı sadece sana özel paylaşımsız hattır ve simetrik.
www.metroethernet.com.tr ile iletişime geçin.
Başlığı okumadinmi önceki evde turknet kullaniyodum zaten yeni evde alt yapı yokTürknektten altyapı sorgulama yaptır aga
Göknet altyapı sorgulama yaparmısın?Aradım fiber alt yapı yoksa yapamıyorlarmia
Başlığı okumadinmi önceki evde turknet kullaniyodum zaten yeni evde alt yapı yok