Neler Yeni

Yeni telefon yasası yolda! 2. el telefonlara ağır kısıtlamalar var.

İsimbulamajim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Bu kurallar onaylandıktan sonra 2. el diye bir şey kalmaz, yurtdışı telefon işi çöker heralde. Yurt içindeki telefonlar için bile saçma sapan kurallar var.

Not: Tam kesin değil şu anlık iddia.

IMG_20240620_210136.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Bora
Napim? Zaten alamıyorduk. Yurt dışından da alamayız. Şimdi hiç alamayız. Bu millet susmaya mahkum sanırım. Susmasak böyle olmazda zaten...

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
chade
3 ve 4. maddede denenleri anlamadım. birisi telefon alınca ailesindeki 3 kişiye de kayıt yaptıracak falan ne demişler bunlar yahu. cümleyi mi yanlış yazmışlar ben mi malım anlamadım. mantıklı bir cümle yok

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
Hacı
Az bile! 6 ayda bir vergi de verelim telefonlar için (!)

İsimbulamajim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
903
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 ve 4. maddede denenleri anlamadım. birisi telefon alınca ailesindeki 3 kişiye de kayıt yaptıracak falan ne demişler bunlar yahu. cümleyi mi yanlış yazmışlar ben mi malım anlamadım. mantıklı bir cümle yok
3. maddede şey demek istemişler: Telefonu satın alınca kayıt yaptırman gerekiyormuş. Sadece kendi ailenizden 3 kişinin hattı takılarak kullanılabilecekmiş. Yani 2. el satışa ve başka ülkelere YD olarak satmaya engel koymuşlar. 4. maddede ise 2. el telefon alınca yeniden kayıt yapılması gerekiyormuş. Gine sadece ailenden 3 kişinin hattı takılarak kullanılabilecek.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Olcay akbulut
Napim? Zaten alamıyorduk. Yurt dışından da alamayız. Şimdi hiç alamayız. Bu millet susmaya mahkum sanırım. Susmasak böyle olmazda zaten...
susmasak böyle olmaz diyon, hemde napim diyon dayı

YazılımKafa

80+ Silver
Bu kurallar onaylandıktan sonra 2. el diye bir şey kalmaz, yurtdışı telefon işi çöker heralde. Yurt içindeki telefonlar için bile saçma sapan kurallar var.

Alıntıyı görüntüle
1. meseleyi görmek beni şaşırtmadı. 2 . nin kendince bir mantığı var ama uygulamada bize sorun çıkaracak. 3 ve 4 ün mantığını hiç anlamadım. Neden yani?

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
chade
kardeşimde yd 14 pro max var. bu kararlar onaylanırsa 30k kayıt parası vermek gerekecek şimdi. kansız herifler insanı kendi ülkesinde bile adam yerine koymayıp rezil rüsfa ediyorlar. telefon en temel ihtiyaçlarımızdan biri. insanlar telefon alamasın, alırsa da bize ekstra para versin diye ellerinden geleni yapıyorlar

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
970
İsim
Ali
Hikaye güzel. Gerçekleşir ise IMEI atılan cihazlar fena bir satış patlaması yaşar. IMEI iPhone tarafında biraz sorun yaşatır o sorunda tr cihazı bir iphone alıp iCloud ile çözülür.

Ama anladığım bunlar yemin etmiş gençler teknolojik bir halt almasın tuşlu telefona dönsün diyorlar...

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yunus Kocabay
Ortalama bütçe ile aldığın bi telefon max 2 yıla pert 😓

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Bora
susmasak böyle olmaz diyon, hemde napim diyon dayı
20 yaşında adamım. Sadece benim sokakta protesto yapmam ne işe yarayacak. Yada twitterdaki aptalların 2 tag açması ne işe yarayacak. Bir yandan söyle bir şey de var. 1 gün protesto etmekle yetecek bir şey değil bu. Hele böyle bir yönetimde. Halkın yönetenleri korkutacak düzeyde bir protesto yapması lazım. Asla yaşanmayacağı için çabalamaya değmez gibime geliyor. Yurt dışında millet 1 günde başbakanı istifa falan ettiriyorlar işte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Alan Wake
telefon bir ihtiyaç yeri gelir paraya ihtiyacımız olur satarız, değiştirmek isteriz sonuçta eskiyen kırılan bir şey çok yanlış bir uygulama olur gerçekleşirse.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,976
Üyeler
159,082
Son üye
SLAPLI
Top Bottom