Neler Yeni

yeni topladığım bilgisayar açılmıyor

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,772
İsim
Mert Can Ergün

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Evet.

ibrahimg7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ibrahim güneş

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Bence bırakın servise gönderin hocam. Çok da uğraşmaya gerek yok. Çok can sıkıcı olabiliyor çözmesi zaman alıyor. Hevesiniz kaçmasın

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,184
İsim
Rick Baba
Hocam adamın anlattığı gibi flashback tuşuna basınca bi klik sesi geliyor işlemci fanı dönüyor belli ki sistem güç alıyor ama tekrardan kesiliyor :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart hariç tüm bağlantıları söktüm hala aynı, gerçekten kafayı yedirtecek..

Tahnimim sorun anakartta, Gigabyte anakartlar hep sıkıntı, İade edip asus yada msi alın

ibrahimg7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ibrahim güneş
Bence bırakın servise gönderin hocam. Çok da uğraşmaya gerek yok. Çok can sıkıcı olabiliyor çözmesi zaman alıyor. Hevesiniz kaçmasın
Yanlış usb'ye takmışım, hocam yanlış anlamayın bilgisayara aşırı hevesim var her ne kadar inanılmaz anlasam da. Tek korkum şuan bileşenlerin hasar alması. Gerçekten size de sabrınız ve alakanız için teşekkür ederim biraz daha deneyeceğim sanırım.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Rica ederim eğer ki çözmeye çalışmaya devam ederseniz yazın yardımcı olmaya çalışırım. Doğru yere takınca bios güncellemeyi yaptı mı?

ibrahimg7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ibrahim güneş
Rica ederim eğer ki çözmeye çalışmaya devam ederseniz yazın yardımcı olmaya çalışırım. Doğru yere takınca bios güncellemeyi yaptı mı?
Yaptı bitti şimdi tekrar bağlantıları yapıp test edeceğim umarım düzelmiştir

Sonuç olumsuz :( Önce bir bilgisayarcıya gidip danışırım muhtemelen, ordan da çözüm alamazsam servise başvururum. Gerçekten çok canım sıkıldı şu olaya...

Son düzenleme:

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Bilgisayarcıya gitmenizi önermem. Kazık fiyatım yanında farklı durumlarla karşılaşabilirsiniz(parça "kaybolması" gibi)

ibrahimg7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ibrahim güneş
Bilgisayarcıya gitmenizi önermem. Kazık fiyatım yanında farklı durumlarla karşılaşabilirsiniz(parça "kaybolması" gibi)
Bir işlem yapılacaksa başında dururum zaten, diğer türlü sorunun tam olarak nerde olduğunu bilmediğimden hangi parçayı servise vermem lazım bilmiyorum. Tüm parçaları farklı yerlerden topladım indirimde.

iTee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İhsan Tekerek
selamlar, bugün indirimlerden aldığım parçaları bir araya getirip kasayı topladım ancak bir sorun var. bilgisayarı açma tuşuna bastığımda en ufak bir hareketlenme olmuyor, ne bir uyarı sesi ne ışık ne de sisteme güç girişi. bağlantıları tekrar tekrar kontrol ettim yardımcı olabilecek biri olursa diye birkaç tane de fotoğraf ekliyorum umarım çözülür.
Ben de bilgisayar almıştım Gaming Gen den ve iki gün sonra sistem bir anda kapandı ve bir daha açamadım ama power kablolarını falan anakarttan söküp geri taktigimda açılıyordu fakat bir süre sonra geri kapanıyordu ben de arıza tespiti ve çözümünü istediğimi kutusunun için not olarak bırakıp tekrar gönderdim kargo ile ve sorunun powersuppy da olduğunu değişimini yaptıklarını söylediler, powerim de kalitesiz bir şey değildi 80+ Bronze FSP Pro bir supplydı ama kendiliğinden bir anda bozuldu, yani özetle bunlar elektronik şeyler sonradan da bozulabiliyor bence direkt aldığın yer ile konuş ve değişimini iste.

Ben de bilgisayar almıştım Gaming Gen den ve iki gün sonra sistem bir anda kapandı ve bir daha açamadım ama power kablolarını falan anakarttan söküp geri taktigimda açılıyordu fakat bir süre sonra geri kapanıyordu ben de arıza tespiti ve çözümünü istediğimi kutusunun için not olarak bırakıp tekrar gönderdim kargo ile ve sorunun powersuppy da olduğunu değişimini yaptıklarını söylediler, powerim de kalitesiz bir şey değildi 80+ Bronze FSP Pro bir supplydı ama kendiliğinden bir anda bozuldu, yani özetle bunlar elektronik şeyler sonradan da bozulabiliyor bence direkt aldığın yer ile konuş ve değişimini iste.
Uzun bir süreç te değildi kargo ile gönderdikten 4 gün sonra tekrar elime ulaştı tabii ki bu kargoya ve satın aldığın siteye göre değişir

Hocam adamın anlattığı gibi flashback tuşuna basınca bi klik sesi geliyor işlemci fanı dönüyor belli ki sistem güç alıyor ama tekrardan kesiliyor :(

Anakart hariç tüm bağlantıları söktüm hala aynı, gerçekten kafayı yedirtecek..
Aynı sorunu ben de yaşadım bende de fanlar dönüp geri duruyordu sorun dediğim gibi Power da yüksek ihtimalle

ibrahimg7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ibrahim güneş
Bilgisayarcıda sorunu bulduk, yaptığım hata bana 1 anakarta mal oldu. Montajını yaparken kasa içerisinde bir adet montaj civatasını sökmeyi unutmuşum ramlerin üzerindeki işaretli yere alttan kısadevre yapmış. Sorun şu ki fark etmemiz biraz geç oldu bilgisayarcı monitör problemini vs düzeltti tam o anda burdan dolayı anakart off oldu. Bir umut şansımı denemek adına aldığım yere gittim kullanıcı hatası servis falan filan derken üzgün bir şekilde eve döndüm. Hakim olmadığım konulara çok girmemem gerekiyormuş, o kadar indirim kovalayıp tekrar aynı maliyete hatta belki daha yüksek maliyete ulaştım... Yinede tekrardan sabrınız ve ilginiz için teşekkür ederim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,421
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom