Neler Yeni

yeni topladığım bilgisayar açılmıyor

ibrahimg7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ibrahim güneş

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Hocam biraz ramde olabilir diye düşünmeye başladım. Uyumsuzluk varsa çalışmayabilir. Anakartınızda Bios flashback olması lazım. Biosu son sürüme güncelleyebilir misiniz flashback ile?

ibrahimg7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ibrahim güneş
Hocam biraz ramde olabilir diye düşünmeye başladım. Uyumsuzluk varsa çalışmayabilir. Anakartınızda Bios flashback olması lazım. Biosu son sürüme güncelleyebilir misiniz flashback ile?
2 adet ram var ikisinde de birden aynı problem olamaz sanırım. Flashback hakkında da en ufak bilgim yok malesef

Rhycrew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer
tek ram ile çalıştırmayı dene pc açılırsa biostan docp aç docp açıksa kapat 2 ram ile tekrar açmayı dene

KaveLeoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Burak YAŞAR
Bende aynısı olmuştu ramleri tam oturtamamışım. Bi kontrol et istersen

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
İngilizceniz var mı hocam?

ibrahimg7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ibrahim güneş
İngilizcem var ancak bugün için de biraz geç oldu bunu da yarın deneyebilirim. Bunun da işe yaramaması durumunda servislik mi oluyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende aynısı olmuştu ramleri tam oturtamamışım. Bi kontrol et istersen
Baktım ona :/

tek ram ile çalıştırmayı dene pc açılırsa biostan docp aç docp açıksa kapat 2 ram ile tekrar açmayı dene
Şuan sistem tek ramde çalışıyor görüntü gelmediği için en ufak müdahalede bulunamıyorum :)

Hocam bu arada anakart + kasa usbleri de çalışmıyor, anakarta usb 3 portunu bağladım oysaki. Anakart montajı yaparken arkasında pim gibi olan çıkıntıların olmadığı yerde minicik bir kılcal çizik oluşmuş tüm bunların sebebi olabilir mi ?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Aşırı zaman alan bir şey değil hocam ancak yarın da deneyebilirsiniz. Çok büyük ihtimalle sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Uyumlulukla ilgili pek çok bios sürümü çıktı am5 platformunda. Bence şimdi deneyin en azından servislikse şimdiden belli olur

Çiziğin fotosunu atabilir misiniz? Derin değilse bir şey olmaz. Çalışmama nedeninin direkt olarak rami tanımamasından olduğunu düşünüyorum

ibrahimg7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ibrahim güneş
Aşırı zaman alan bir şey değil hocam ancak yarın da deneyebilirsiniz. Çok büyük ihtimalle sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Uyumlulukla ilgili pek çok bios sürümü çıktı am5 platformunda. Bence şimdi deneyin en azından servislikse şimdiden belli olur

Çiziğin fotosunu atabilir misiniz? Derin değilse bir şey olmaz. Çalışmama nedeninin direkt olarak rami tanımamasından olduğunu düşünüyorum
https://forum.donanimarsivi.com/konu/anakartin-arka-boeluemue-cizildi.799973/ bu arkadaşın çizikleri kadar bile değil o şekilde tarif edeyim

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
O zaman bir şey olmaz. Attığım videodaki bios flashbacki deneyin

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,412
İsim
Hamza Ziya Üstün
Bağlı olmasına gerek yok. İşlemciyi çıkarmasanız da olur ama rami bence çıkarın

ibrahimg7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
ibrahim güneş
Bağlı olmasına gerek yok. İşlemciyi çıkarmasanız da olur ama rami bence çıkarın
Ekran kartı ve rami çıkartıyorum o zaman sadece işlemci kalsın tekrar tekrar uğraşmaktan da sıkıldım artık stresten bileşenlere de zarar vermekten korkuyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,424
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom