Neler Yeni

Yeni topladığım GMK87+Monka Snowleopard V2+Resimli keycap

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
o da mantıklı , almışken eski usül al bence switchini keycapini vb değiştirirsin , manyetikte seçeneklerin baya kısıtlanıyor
Kanka haklısın bazıları fp kastığı için 8000hz ve manyetik switch fetişi olabiliyor, birde gamepad gibi kullanabiliyorsun örneğin ne kadar bastırırsan araç o kadar hızlı gidiyor ya insanların hoşuna gidiyor, ondan getirebilirim. Ama alimünyum alan kitle asıl olarak ses için aldığı için genel manada normal switch getiricem. Zaten aklınıza gelecek çoğu firmanın merkezi Shenzen veya hong kong da. Halledicez birşeyler :ROFLMAO:

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cahit Emin
Kankam şöyle oldu. Biz Beyazıt'ta toptancıyız ve dükkanımıza mal alırken kargomuza ben klavyeleride veya sattığım ürünleri de ekletiyorum, bazen de amcam mühendis o yurtdışına gidince rica ediyorum. Siyah kasada gelecek normalde ama dükkanın malları gemi ile geldiği için daha yavaş geliyor, amcam daha erken döndüğü için o da beyazını getirmişti. Elimde beyaz renk olduğu için bununla dizdim. Siyah olana bu keycapleri takmayı düşünüyorum. Biraz uzun anlattım ama dfsdfsdf.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi üstte ki mesajı oku kankam. Vergi müşavirine 10k ve ekstra verilgeri ödeyen herkes alabilir :D . Yurtdışından gelirken 450 dolar valiz hakkı da var tabii herkesin.
tamam anladım.İyi düşünmüşsünüz buarada

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,026
İsim
Yağız Berk Özel
Kankam şöyle oldu. Biz Beyazıt'ta toptancıyız ve dükkanımıza mal alırken kargomuza ben klavyeleride veya sattığım ürünleri de ekletiyorum, bazen de amcam mühendis o yurtdışına gidince rica ediyorum. Siyah kasada gelecek normalde ama dükkanın malları gemi ile geldiği için daha yavaş geliyor, amcam daha erken döndüğü için o da beyazını getirmişti. Elimde beyaz renk olduğu için bununla dizdim. Siyah olana bu keycapleri takmayı düşünüyorum. Biraz uzun anlattım ama dfsdfsdf.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi üstte ki mesajı oku kankam. Vergi müşavirine 10k ve ekstra verilgeri ödeyen herkes alabilir :D . Yurtdışından gelirken 450 dolar valiz hakkı da var tabii herkesin.
Hocam keycapleri nereden alıyorsunuz cidden çok iyiler.

Top Bottom