Neler Yeni

Çözüldü✓ YENİ TOPLADIĞIM PC AÇILMIYOR

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Kablo bozuk olabilir demek istiyorum
Bende hdmi ile tvde dene dedim denedim dediği için hdmi ile denemiştir diye düşünüp üstüne düşmedim ama görüntü hatası var kablodan olma ihtimali de var.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Furkan
Bende hdmi ile tvde dene dedim denedim dediği için hdmi ile denemiştir diye düşünüp üstüne düşmedim ama görüntü hatası var kablodan olma ihtimali de var.
tv'de hdmi ile, monitörde display ile bağlantı yapııyor benim de kafamı yaktı adam

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Ege
Bios pili ve m2 ssd yi çıkarıp tak

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Şuan görüntü hatası olduğunu düşünüyorum tvde de aynı, monitörde de aynı dedi ve ilk attığı fotoğraftaki o sarı alan Gigabytenın bios ekranı ile aynı. Kabloda veya ekran kartında bir sorun var gibi.

1737650267226.png

sbr23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Sabri
Anakartinin ozelliklerini bilmiyorum ama Bende PC mi ilk topladigima her şey düzgün olmasına rağmen görüntü gelmemişti bios guncelledim düzeldi. Benim anakart MSI B650 S wifi. Kartın arkasinda bios güncellemesi icin bios tuşu ve USB girişi var.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,270
İsim
Mert Can Ergün
Bazı işlemciler bios güncelleme olmadan görüntü vermiyor

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Anakartinin ozelliklerini bilmiyorum ama Bende PC mi ilk topladigima her şey düzgün olmasına rağmen görüntü gelmemişti bios guncelledim düzeldi. Benim anakart MSI B650 S wifi. Kartın arkasinda bios güncellemesi icin bios tuşu ve USB girişi var.
Aynı kanıdayım çünkü görüntü işlemesini düzgün yapamıyor gibi. Çünkü ekrana gelen görüntü bios görüntüsü.

Top Bottom