Yeni topladığım Pc nasıldır ?

Reaksiyon skoru
226
Bütçe
9000
Arkadaşlar sistem bu :
Buradan işlemciyi 3600 yaptım
Güç kaynağını FSP 600w yaptım
Ramı de 2 yaptım ve sizde sorduğum XPG 16 GB 3000 MHz mi olsun yoksa HyperX 16 GB 3200 MHz mi ? bütçem çok sıkıntıda, bu hyperx de sizce şart mı ?
Ve sistemin geneli nasıldır arkadaşlar ? Bu iyi mi yoksa başka 9k civarı önerebileceğiniz Pc var mı ?
Şimdiden yardım edenlere teşekkür ediyorum.

Hyperx daha iyi gibi

Arkadaşlar sistem bu :
Ramı de 2 yaptım ve sizde sorduğum XPG 16 GB 3000 MHz mi olsun yoksa HyperX 16 GB 3200 MHz mi ? bütçem çok sıkıntıda, bu hyperx de sizce şart mı ?
Ve sistemin geneli nasıldır arkadaşlar ? Bu iyi mi yoksa başka 9k civarı önerebileceğiniz Pc var mı ?
Hayırlı olsn demek düşer bize güzel sistem ama illa hyperx olmasına gerek yok XPG de iyidir

Arkadaşlar sistem bu :
Toplam ne kadar oluyor? Bende 3600, 5600X'ten daha pahalı gözüküyor. İnternetim iyi değil, söyler misiniz?

onu ekleyince bütçemi zorluyor şart mıdır ?
Post automatically merged:

XPG 3000 Mhz , hyperX ise 3200 sizce değer mi ? ve bu fark fps farkı falan yaratır mı ?
Parasına değmez Apu sistem olsaydı değerdi fakat hyperx 3200 mhz ile XPG 3000 mhz ram arasında 1 bilemedin 2 fps fark eder

Geri