Neler Yeni

Yeni toplamıs oldugum pc alt tab sorunu

Alp ergun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alp
alt tab sorunum var cok yavas alt tab atıyor yaklasık 5 -6 saniye sürüyor . yardımcı olun pc nasıl hızlandırabillirim ekranım biraz eski ondan kaynaklımı acaba cozunurluk 1280 920 falan

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Sistem hakkında bilgi verir misin ?

Merhaba,

Sistemine bakınca bu kadar uzun sürmemeli. Birde o ekranı değiştir yani. Ama ekrandan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Her oyunda mı uzun sürüyor ?

Alp ergun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,

Sistemine bakınca bu kadar uzun sürmemeli. Birde o ekranı değiştir yani. Ama ekrandan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Her oyunda mı uzun sürüyor ?
4-5 saniye siyah ekranda bekliyorum sonra atıyor bilgisayar geleli 5 gun oldu unlostun yaptiklarını yaptım
degismedi

4-5 saniye siyah ekranda bekliyorum sonra atıyor bilgisayar geleli 5 gun oldu unlostun yaptiklarını yaptım
degismedi
Donanımında bir sorun yok bence. Ekrandan olup olmadığını anlamanın tek yol var. Bir arkadaşından veya komşundan falan durumunu söyle monitör rica et. Tak bir dene.

Alp ergun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Donanımında bir sorun yok bence. Ekrandan olup olmadığını anlamanın tek yol var. Bir arkadaşından veya komşundan falan durumunu söyle monitör rica et. Tak bir dene.
televizyona taksam olurmu birde ben hdm to vga kullanıyorum ondan olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hdm to vga kullanıyorum ondan olabilirmi acaba

VitoScaletta

80+ Gold
oyunları veya programları tam ekran yerine pencere modunda kullanmanız lazım yani kenarsız pencere moduna alın ayarlardan

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
alt tab sorunum var cok yavas alt tab atıyor yaklasık 5 -6 saniye sürüyor . yardımcı olun PC nasıl hızlandırabillirim ekranım biraz eski ondan kaynaklımı acaba cozunurluk 1280 920 falan
Başlat menüsüne Odaklanma yardımı ayarları yaz, oyun oynarken seçeneğini pasif yap.

Çakıcı

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
tercan
hicbir sekilde duzelmiyor pencere moduna alınca duzeliyor alıncada oyundan ne zevk alıcam ben ya of
Sorunun bu; buldum, çevirdim, yazdım......çözüm?
Bir oyun tam ekran modunda çalıştığında, grafik donanımınıza özel erişim elde eder - buna “Özel Mod” da denir. Bu durumda
Windows, masaüstünüzü arka planda oluşturmaz. Bu, oyunu tam ekran modun da çalıştırarak grafik donanımınızdan en fazla oyun performansını almanızı salar.

ALT+TAB tuşlarına bastığınızda Windows sadece bir pencereden diğerine geçiş yapmaz oyuna ayrılan kaynakları en aza indirerek masaüstünü
yeniden oluşturmaya başlar bu da gecikmeye sebep olur

Oyunlar pencereli mod da çalışırken özel erişim olmaz ve pencereler arasında daha kolay geçiş yapılır.

Tam ekran pencereli mod ise bu ikisinin ortasıdır ve oyun ekranı tam kaplar yani pencere başlık çubukları olmadan görev yöneticisinin üzerinde bir görüntüye sahip olur ve ALT+TAB geçişleri hızlanır. Ama oyun özel erişime sahip olmadığı için daha yavaş çalışacaktır.

Top Bottom