Rx 580 asus 8 gb 8 gb DDR 4 ram 3000 mhz ryzen 5 1600 12 nmSistem hakkında bilgi verir misin ?
alt tab sorunum var cok yavas alt tab atıyor yaklasık 5 -6 saniye sürüyor . yardımcı olun PC nasıl hızlandırabillirim ekranım biraz eski ondan kaynaklımı acaba cozunurluk 1280 920 falan
4-5 saniye siyah ekranda bekliyorum sonra atıyor bilgisayar geleli 5 gun oldu unlostun yaptiklarını yaptımMerhaba,
Sistemine bakınca bu kadar uzun sürmemeli. Birde o ekranı değiştir yani. Ama ekrandan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Her oyunda mı uzun sürüyor ?
Donanımında bir sorun yok bence. Ekrandan olup olmadığını anlamanın tek yol var. Bir arkadaşından veya komşundan falan durumunu söyle monitör rica et. Tak bir dene.4-5 saniye siyah ekranda bekliyorum sonra atıyor bilgisayar geleli 5 gun oldu unlostun yaptiklarını yaptım
degismedi
televizyona taksam olurmu birde ben hdm to vga kullanıyorum ondan olabilirmiDonanımında bir sorun yok bence. Ekrandan olup olmadığını anlamanın tek yol var. Bir arkadaşından veya komşundan falan durumunu söyle monitör rica et. Tak bir dene.
hdm to vga kullanıyorum ondan olabilirmi acabaDonanımında bir sorun yok bence. Ekrandan olup olmadığını anlamanın tek yol var. Bir arkadaşından veya komşundan falan durumunu söyle monitör rica et. Tak bir dene.
Yok televizyon olmaz. Bildiğim kadarıyla tepki süreleri biraz uzun kalabilir. Birisinden rica et monitör bağla. En düşük 1920*1080 olsun ama. Ben olsam böyle yapardım. Aklıma gelen bu yani şu anda.televizyona taksam olurmu birde ben hdm to vga kullanıyorum ondan olabilirmi
Başlat menüsüne Odaklanma yardımı ayarları yaz, oyun oynarken seçeneğini pasif yap.alt tab sorunum var cok yavas alt tab atıyor yaklasık 5 -6 saniye sürüyor . yardımcı olun PC nasıl hızlandırabillirim ekranım biraz eski ondan kaynaklımı acaba cozunurluk 1280 920 falan
hicbir sekilde duzelmiyor pencere moduna alınca duzeliyor alıncada oyundan ne zevk alıcam ben ya ofBaşlat menüsüne Odaklanma yardımı ayarları yaz, oyun oynarken seçeneğini pasif yap.
Sorunun bu; buldum, çevirdim, yazdım......çözüm?hicbir sekilde duzelmiyor pencere moduna alınca duzeliyor alıncada oyundan ne zevk alıcam ben ya of