Neler Yeni

Yeni Türk fps oyunu (Sabotaj)

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Tactic Force diye bir oyun çıkmıştı. Ve pay2win olmıcaz diyip öyle olmuşlardı ve ses getirememişlerdi. Yaptıkları açıklama oyunu başka bir şirkete verdiklerinin açıkladılar.
taa.jpg

Oyunu başka bir frimaya verme sebebleri bu frimanın daha iyi reklam yapacağı. Ve frimanın ilk istediği şey oyunun isminin sabotaj olması. Oyun yakın zamanda piyasaya çıkıcak ve Tactic Force'un gelişmişi olucakmış. Ayrıca oyun gerçekden pay2win olmıcakmış. Ve şuan ne düşünüyorlar bilmiyorum ama oyunu Steam'de çıkarmayı düşünüyorlardı. Tacic force beta bu tam sürüm gibi düşünebiliriz.

oyunun instagram hesabı:https://www.instagram.com/sabotajoyun/?hl=tr

umarım gerçekden pay2win olmayan bir oyun oynarız.

Arkadaşlar oyun hakkında ne düşünüyorsunuz.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Faso fiso.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Türkler oyun dünyasındaki en büyük ve tek şansını "Mount & Blade" ile harcadı. Uzun bir süre bir şey beklemiyorum. Yani ben yapmadığım sürece :)

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Türkler oyun dünyasında ki en büyük ve tek şansını "Mount & Blade" ile harcadı. Uzun bir süre bir şey beklemiyorum. Yani ben yapmadığım sürece :)
Çıkar bir oyunda görsünler nasıl oyun çıkarılırmış.;)

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu sürekli Türk yaptık dedikleri sürece bir şey olmayacak. Oyunu yapımı fark etmeksizin dağıtacaklar.Bakın PUBG Mobile'ye Çinliler yaptı ama Çin oyunu demiyorlar. Çünkü buna beyin deniyor.
Sebebi türkiyede oyun sektörünün gelişmemiş olması. O zaman neden yerli araba diye bu kadar reklam yaptık çünkü sektör yok.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sebebi türkiyede oyun sektörünün gelişmemiş olması. O zaman neden yerli araba diye bu kadar reklam yaptık çünkü sektör yok.
Gelişmemiş olması değil. Yapanların düşünce yapısı bana kalırsa.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Çünkü yerli araba kullanımını arttırırsak bir nevi dış firmalarsan bağımsızlaşmış gibi olacaz. Türk yapımı FPS oyun deyince gelişmiş mi oluyoruz anlamadım?
Ülke'nin amacı Mercedes, Bmw, Opel gibi firmalardan kurtuluk tamamen yerli ürün kullandırmaya özendirmek.

Türk yapımı UuuUUu

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Gelişmemiş olması değil. Yapanların düşünce yapısı bana kalırsa.
Hayır, Gelişmemiş olması sadece mobil oyunlarda oynuyoruzdur. Daha oyunlarda Türkçe dil desteği bile yok keza Türkiye serverıda oyuna para verilmez diyen bir toplumuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü yerli araba kullanımını arttırırsak bir nevi dış firmalarsan bağımsızlaşmış gibi olacaz. Türk yapımı FPS oyun deyince gelişmiş mi oluyoruz anlamadım?
Ülke'nin amacı Mercedes, Bmw, Opel gibi firmalardan kurtuluk tamamen yerli ürün kullandırmaya özendirmek.

Türk yapımı UuuUUu
Türk oyun şirketi Peak'i 1.8 milyar dolara satın alındı. Bu türkiyenin bugüne kadar ki en büyük satışı olmuş. 10 yılda neredeyse Thy kada para kazanmış.

TechArcH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ömer
Bir dönem zula oynamayanlar kötü(kelimeyi kullanmak istemedim) ilan ediliyordu

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Hayır, Gelişmemiş olması sadece mobil oyunlarda oynuyoruzdur. Daha oyunlarda Türkçe dil desteği bile yok keza Türkiye serverıda oyuna para verilmez diyen bir toplumuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk oyun şirketi Peak'i 1.8 milyar dolara satın alındı. Bu türkiyenin bugüne kadar ki en büyük satışı olmuş. 10 yılda neredeyse Thy kada para kazanmış.
Bahsettiğiniz şeyler çok farklı. Türkçe dil desteği olayı firmaya kalmış. Ufak tefek oyunlarda türkçe var mesela. Firmanın kendi insiyatifi. Türkiye serverında oynanmaz lafı LOL'e ait sanırım. Herkesin iyi oynamasını bekleme ***** tip varsa kimse bir şey yapamaz.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Top Bottom