Yeni Üyeler "Sıcak Fırsatlar🔥" Konusu Açamasın!

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
339
Bazen saçma sapan indirim konusu açanları görüyorum çoğunluk böyle yeni üyelerden oluyor.
Benim tavsiyem belli bi süre zaman geçirmiş üyeler konu açsın zaten kısıtlı zamanımız var belki iki indirim yakalarız diyoruz sonrada saçma sapan indirim konularından asıl indirimleri kaçırıyoruz.

O zaman rütbesi Bronze olanlarda tavsiye vermesin. Kurunun yanında yaş yakmaya gerek yok.

Platinum birisi açsa falan ciddiye alırlardı kanka

O zaman rütbesi Bronze olanlarda tavsiye vermesin. Kurunun yanında yaş yakmaya gerek yok.
Ben rütbesi yüksek olanlar tavsiye versin demedim, belli süre üyeliği olan üyeler versin dedim o belli sürede 5 6 ay olacak hali yok zaten.

Birkaç kişiden yola çıkarak genelleme yapmak doğru değildir.

Değerlendirilmesi gereken bir konu kesinlikle. 100 mesaj sınırı olabilir.

Bazen saçma sapan indirim konusu açanları görüyorum çoğunluk böyle yeni üyelerden oluyor.
Benim tavsiyem belli bi süre zaman geçirmiş üyeler konu açsın zaten kısıtlı zamanımız var belki iki indirim yakalarız diyoruz sonrada saçma sapan indirim konularından asıl indirimleri kaçırıyoruz.
Bi yandan haklısın ama yeni üyelerin konu acamamasi sacma olur bana göre en sacma olay örneğin 29999 lik bir ürün 29799 a filan düşünce konu acanlar çok saçma %1 den daha az bir düşüşe sicak firsat kos diyenler var

sana saçma gelen başkasına yarayan bir şey olabilir bu yüzden iyi bi fikir değil bence

Bence buda saçma yüksek mesajlı insanlarda hata yapabiliyor bence konulara mod denetimi gelmeli paylaştığımızda direkt düşmeyip modlar tarafından zaten nereden esinlendiğimi anlaşışsınızdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,694
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri