Neler Yeni

Yeni yazıcı renkli kartuş hatası veriyor

emreyil66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nurettin emre yıldız
Merhaba dostlar
Dün akşam yeni bi yazıcı aldım hp smart tak 585 kılavuzda belirttiği sırada mürekkeplerini doldurdum kafalarını taktım sonra makineyi çalıştırdım kendisi otomatik olarak bir test sayfası yazdırdı sonra onu taratmamı istedi sonrasında cihazın hazır dedi bende mobil uygulamasını takıp cihazı wifi bağlantısını falan yaptım sonra baskı kafası sorunu diyip çıktı alamadım nasıl çözebilirim CİHAZ SIFIR ALINDI İLK DEFA AÇTIM

Ekler

• VideoCapture_20241203-085335.jpg
    VideoCapture_20241203-085335.jpg
    882.8 KB · Hit: 18

iexplore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
emre
Merhaba dostlar
Dün akşam yeni bi yazıcı aldım hp smart tak 585 kılavuzda belirttiği sırada mürekkeplerini doldurdum kafalarını taktım sonra makineyi çalıştırdım kendisi otomatik olarak bir test sayfası yazdırdı sonra onu taratmamı istedi sonrasında cihazın hazır dedi bende mobil uygulamasını takıp cihazı wifi bağlantısını falan yaptım sonra baskı kafası sorunu diyip çıktı alamadım nasıl çözebilirim CİHAZ SIFIR ALINDI İLK DEFA AÇTIM
hp müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı oluyorlar.

loverboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Joseph ss
Garanti belgesinde yada yazıcı kutusu üstünde yetkili servis ve müşteri hizmetleri numarası yazar kontrol et.

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bazen takılabiliyor yazıcılar. kapağı aç mürekebi sök tab yap kağıt konulan kısmını da çek geri tak

emreyil66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nurettin emre yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazen takılabiliyor yazıcılar. kapağı aç mürekebi sök tab yap kağıt konulan kısmını da çek geri tak
Ürün sıfır olduğu için biraz garip oldu bide test sayfasını kendi yazdı otomatik sonra gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,497
Üyeler
166,547
Son üye
thecompas
Top Bottom