Yeni Yerli Bir Oyun Geliştirdim

Üstat teşekkürler öncelikle. Eleştirileri oyun içerisinde kanallarımız var oradan iletirsen daha sağlıklı olur. Uğraşamam dersen mail adresime atabilirsin.

Hocam mobile port edebilir misiniz bilmiyorum ama mobilde tutar gibi geliyor bana.

Arkadaşlar merhaba,

Yeni yerli bir oyun geliştirdim. İsmi Space Bross, şu an da Steam üzerinde demosu ücretsiz olarak yayında. Yorumlarınızı çok merak ediyorum çünkü oyunumuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Sizlerin hem desteğine hem de yorumlarına çok ihtiyacım var. Eleştirilerinizi bekliyor olacağım. Teşekkür ederim yazan herekese.

Link: https://store.steampowered.com/app/2962280/Space_Bross/
Hocam buradaki sağ tık işareti ne oluyor tıklıyorum gitmiyor
1749929350915.webp

Hocam mobile port edebilir misiniz bilmiyorum ama mobilde tutar gibi geliyor bana.
Mantıklı bir fikir düşünüyorum açıkçası ilerisi için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam buradaki sağ tık işareti ne oluyor tıklıyorum gitmiyorAlıntıyı görüntüle

Turretın üstüne gelip sağ tıklayınca satmak istersen diye bir panel açılıyor. Oradan turretı satabilirsin ve statlarını görebilirsin hocam.

Mantıklı bir fikir düşünüyorum açıkçası ilerisi için.

Turretın üstüne gelip sağ tıklayınca satmak istersen diye bir panel açılıyor. Oradan turretı satabilirsin ve statlarını görebilirsin hocam.
Bende açılmadı hocam. Belki eğitimde olduğum içindir. Birde tavuk kaçırma sahnesi Türkçe dublaj olsa iyi olurdau.

Arkadaşlar merhaba,

Yeni yerli bir oyun geliştirdim. İsmi Space Bross, şu an da Steam üzerinde demosu ücretsiz olarak yayında. Yorumlarınızı çok merak ediyorum çünkü oyunumuzu geliştirmeye devam ediyoruz. Sizlerin hem desteğine hem de yorumlarına çok ihtiyacım var. Eleştirilerinizi bekliyor olacağım. Teşekkür ederim yazan herekese.

Link: https://store.steampowered.com/app/2962280/Space_Bross/
swaggy ye donete atan senmiydin

Bizden gitti evet :)

Orda bi kere donate attık ama bynogamede bug oldu sürekli tekrar edip durdu :)
onlar bynogame kullanmıyor oyuneks kullanıyor iyi söydüm arkanızdan affet

Geri