-TheLosT
80+ Bronze
Dahası
Hocam instadan takip attım kabul etsin yazıcam.sıra sizde hocam
Hocam instadan takip attım kabul etsin yazıcam.sıra sizde hocam
Fazla bıdı bıdı yapma engel de geç. Alfa olalım biraz da hocam..arkadaşlıkta gitti beyler
sınav haftası deli mi sikti beni niye yaptım böyle bir şey yeni geldi kafasıFazla bıdı bıdı yapma engel de geç. Alfa olalım biraz da hocam..
Sen dedigimi de engelle geç hocam, eğer sınıfta görürse seni falan karşısına çık Patrick Bateman yüz ifadesi yap ve gülerek kaçılır mısın önümden lütfen de. O sırada yüzünde güneş gözlüğü olsun.sınav haftası deli mi sikti beni niye yaptım böyle bir şey yeni geldi kafası
ketçapta mayonez olsun muSen dedigimi de engelle geç hocam, eğer sınıfta görürse seni falan karşısına çık Patrick Bateman yüz ifadesi yap ve gülerek kaçılır mısın önümden lütfen de. O sırada yüzünde güneş gözlüğü olsun.
sen çok film izlemişin bak samimi söylüyorum bırak manyak olursun.Sen dedigimi de engelle geç hocam, eğer sınıfta görürse seni falan karşısına çık Patrick Bateman yüz ifadesi yap ve gülerek kaçılır mısın önümden lütfen de. O sırada yüzünde güneş gözlüğü olsun.
Kaçılır mısın?Sen dedigimi de engelle geç hocam, eğer sınıfta görürse seni falan karşısına çık Patrick Bateman yüz ifadesi yap ve gülerek kaçılır mısın önümden lütfen de. O sırada yüzünde güneş gözlüğü olsun.
Go to gym miKaçılır mısın?
Çok iyi konu olmuş emeği geçenlere teşekkürler. Red edilene çok üzüldüm doğrusu ama kız kardeşimizde oldukça iyi ve olgun bir şekilde karşılamış durumu. Bundan sonra sana da yapacak tek şey düşüyor.
BASICAKSIN?!??!!!!??
Hyr denemeOkuyunca bende gaza geldim gidip bendemi açılsam