Neler Yeni

Yeni yılınız kutlu olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Kaan Yılmaz
Foruma katılalı çok kısa süre oldu ama üye olmadan da takip ettiğim bir forumdu. Gerçekten piyasadaki en beğendiğim topluluk. 2022 yılınız inşallah çok iyi geçmiştir. 2023 yılı da size sağlık, mutluluk, huzur, bolluk ve bereket getirir. Hepinizin yeni yılını kutluyorum.

JSezar

80+ Silver
amin amin amin

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Foruma katılalı çok kısa süre oldu ama üye olmadan da takip ettiğim bir forumdu. Gerçekten piyasadaki en beğendiğim topluluk. 2022 yılınız inşallah çok iyi geçmiştir. 2023 yılı da size sağlık, mutluluk, huzur, bolluk ve bereket getirir. Hepinizin yeni yılını kutluyorum.
Bende aynı vaziyetteyim senle. Küfür etmeyi geç, küfür dışında hakaret eden bile zor bulunur burada. Yani küfür normalde yasak ama mesela küfürü belirten yani küfür anlamında amw diyen bile görmedim. Çok kaliteli nezih insanlarla dolu bir forum. Zaten kurucusu Abdullah abiyi izledikten sonra bu foruma göz gezdirdim. Abdullah abiyi de çok severim. Ve mutlu yıllar herkese. Amin.

JSezar

80+ Silver
yeni yılın ilk şokunu yaşıyorum

Sagittarius

80+ Silver
Bende aynı vaziyetteyim senle. Küfür etmeyi geç, küfür dışında hakaret eden bile zor bulunur burada. Yani küfür normalde yasak ama mesela küfürü belirten yani küfür anlamında amw diyen bile görmedim. Çok kaliteli nezih insanlarla dolu bir forum. Zaten kurucusu Abdullah abiyi izledikten sonra bu foruma göz gezdirdim. Abdullah abiyi de çok severim. Ve mutlu yıllar herkese. Amin.
Formun en çok küfür eden insanı var karşında 17 Küfürsen 2 Yanlış bilgilendirme den uyarım var :D bı küfür etsem banlıyım

• Beğen
Reaksiyonlar: Uucz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,392
İsim
Oğuz Oğuz
Seninde yeni yılın kutlu olsun dostum. Sağlıklı, mutlu ve en önemlisi sevdiklerinle geçireceğin bir yıl dilerim.

Uucz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Bayvan
Formun en çok küfür eden insanı var karşında 17 Küfürsen 2 Yanlış bilgilendirme den uyarım var :D bı küfür etsem banlıyım
17 küfür bence baya az. 17 küfür başka forumun hepsini toplasan 17 dakika da ederler. Tabi küfür iyi bir şey değil. Övünülecek bir şey de değil. Yerinde küfür edersen iyi olur. Örneğin bir şaka, espri yaparken. Kısaca cem yılmaz gibi. Bu arada çok gülmem kendisine ama arada bir güldürmeyi başarıyor.

Top Bottom