Yeni Yönetmeliğe Uygun Bisiklet Ekipmanları Önerisi

F4IRFL4Y

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,653
Selamlar Yeni Yönetmelik Çıktı Bisiklet Sürüyorum Düz Vitesli Resmi Kanuna Göre

Kask - Eldiven - Gözlük

Takmak Zorundaymışız Bu Kanuna Uygun Önerileriniz Var Mı Ekipman Olarak Bütçem Belli Değil Ama Ucuz Temel Şeyler Olursa Sevinirim

Ek Olarak Şöyle Bir Video Gördüm Böyle Kodları Felan Varmış Buna Göre Önerirseniz Ekipmanları Sevinirim

iyi akşamlar decathlon dan bakabilirsiniz orada bu tarz ekipmanlar var hem ürünleri genelde güzel oluyor zaten çoğu yerde şubesi var gidip te baksanız daha iyi olabilir

Elektirikli Bisiklet için duydum ben düz bisiklette geceleri fosforlu yelek zorunlu diye biliyorum . Şarjlı ışıklarım da var

Elektirikli Bisiklet için duydum ben düz bisiklette geceleri fosforlu yelek zorunlu diye biliyorum . Şarjlı ışıklarım da var
Düz Bisiklet İçinde Lazımmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi akşamlar decathlon dan bakabilirsiniz orada bu tarz ekipmanlar var hem ürünleri genelde güzel oluyor zaten çoğu yerde şubesi var gidip te baksanız daha iyi olabilir
Şunları Buldum

Hocam bisiklet te bu eldiven yazın sıkıntı çıkarabilir kask ile gözlüğü beğendim

Bisiklet eldivenleri benim bildiğim böyle
tamam sizi de anlıyorum internette konuşulanlara göre eldiven seçtiniz herhalde ama bisiklette o eldiveni giyersen hiç konforlu bir yolculuk yapmazsın haberin olsun
Belge Olması Önemli Belgesi Var Mı Bunların

Hocam yapay zekaya sordum böyle bir cevap verdi okursan anlarsın eldiven zorunluluğu sadece motosikletler için var diyor
IMG_1772.webp

Ekler

• IMG_1773.webp
    IMG_1773.webp
    1 MB · Hit: 14
Hocam yapay zekaya sordum böyle bir cevap verdi okursan anlarsın eldiven zorunluluğu sadece motosikletler için var diyor
Alıntıyı görüntüle
Gemine Bana Tam Tersini Söylemişti Senin Dediğin Doğru Baktım Yönetmelşiğe Gerek Yokmuş Sağol Elideven Bakayim O Zaman Öylesine

Alıntıyı görüntüle
Gözlük Kask Zorunlu Mu Peki

Alıntıyı görüntüle
Ve Trendyoldan Çok Pahalı Olmicak Eldiven Önerir Misin :)

Bisiklet için kask dışında bir zorunluluk yok, yanlış bilgi her şeyden hızlı yayılıyor. Yine berbat bir mevzuat.

Şu anlık bir işim çıktı da bir 20 dakika içerisinde bakıp dönerim

Kask dışında diyorum. Gözlüğü eldiveni bilmem nesi her şeyi kaskın haricinde zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,315
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri