Neler Yeni

🔴Yenidoğan Çetesi Araştırılsın Önergesine Red !🔴

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Saadet Partisinin meclise sunduğu Yenidoğan Çetesi ile ilgili araştırma önergesi AKP ve MHP oylarıyla REDDEDİLDİ.

Kaynak:
1729802946305.png

Son düzenleme:

ITKoRosXx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Recep Talha Yarım
zaten olan biten her şeyden herkesin haberi vardı doğrulamış oldular

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Yarın, öbür gün bu çeteyi yakalayan savcının da vefat haberini alırsak şaşırmayız.

KAANT10X

80+ Bronze
İş yargıya kalmış orası ayrı ama bu öneri teklifi SGK ve sigorta düzenlemesi ile ilgili önemli bir kanunun çıkmasına vesile olabilirdi.
Yargıya kalmasından dolayı artık yasamanın pek yapacak bir şeyi kalmıyor. Ama dediğim gibi hastanelerin denetimi ve SGKnın kaynak akışı denetimi önemli bunun için de ciddiyetle kanunlar hazırlanmalı.
Son olarak tabi sen habercilik mesleği icra ediyorsun ve mesleğinin gereği olarak tarafsız olman lazım geliyor ama pek öyle değil sanki. Şunu söyleyeyim Fahrettin Koca neden istifa etti, Kemal Memişoğlu soruşturma talimatını ne zaman verdi sorularının cevabını vermen lazım yoksa senin yorumlar biraz sallama kalıyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İş yargıya kalmış orası ayrı ama bu öneri teklifi SGK ve sigorta düzenlemesi ile ilgili önemli bir kanunun çıkmasına vesile olabilirdi.
Yargıya kalmasından dolayı artık yasamanın pek yapacak bir şeyi kalmıyor. Ama dediğim gibi hastanelerin denetimi ve SGKnın kaynak akışı denetimi önemli bunun için de ciddiyetle kanunlar hazırlanmalı.
Son olarak tabi sen habercilik mesleği icra ediyorsun ve mesleğinin gereği olarak tarafsız olman lazım geliyor ama pek öyle değil sanki. Şunu söyleyeyim Fahrettin Koca neden istifa etti, Kemal Memişoğlu soruşturma talimatını ne zaman verdi sorularının cevabını vermen lazım yoksa senin yorumlar biraz sallama kalıyor.
Sunuşta taraflı bir davranış veya bir yorum gören var mı arkadaşlar ? Ya senin gözün bozuk farklı şeyler görüyorsun ya da art niyetlisin. Detay istiyorsan kendin araştırabilirsin paşam , ben böyle kısa ve öz sunuyorum. Merak eden araştırır :)

KAANT10X

80+ Bronze
Sunuşta taraflı bir davranış veya bir yorum gören var mı arkadaşlar ? Ya senin gözün bozuk farklı şeyler görüyorsun ya da art niyetlisin. Detay istiyorsan kendin araştırabilirsin paşam , ben böyle kısa ve öz sunuyorum. Merak eden araştırır :)
1000020218.jpg

Bu ifade bana taraflı geldi öyle değilse söyleyiniz.

geçen rize açılış yapan akpartili zaten boykot olan algida distribütörü
balık baştan kokar ne bekliyorsunuz ki

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Bu ifade bana taraflı geldi öyle değilse söyleyiniz.
Burada taraflı olan şey nedir ? Çoğu gündem olmuş olay için sunulan araştırma önergeleri reddedilmiyor mu ? İnsanlar alıştı artık, bu sebeple bir şey düşünmüyorlar. Ne var bunda ? Tarafsa kimin tarafı ? Kimin lehine bir şey yazmışım ?
Kur kur kafanda bir şeyler , cımbızcı seni. Çok eğleniyorum senle :kekw:

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
bazı kişilerin bu çeteyle alakası varda ondan ...
resimleri bulabilirsiniz

KAANT10X

80+ Bronze
Burada taraflı olan şey nedir ? Çoğu gündem olmuş olay için sunulan araştırma önergeleri reddedilmiyor mu ? İnsanlar alıştı artık, bu sebeple bir şey düşünmüyorlar. Ne var bunda ? Tarafsa kimin tarafı ? Kimin lehine bir şey yazmışım ?
Kur kur kafanda bir şeyler , cımbızcı seni. Çok eğleniyorum senle :kekw:
Eğlenmeye devam et. Ama çok da iyi laf ebesi değilsin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Saadet Partisinin meclise sunduğu Yenidoğan Çetesi ile ilgili araştırma önergesi AKP ve MHP oylarıyla REDDEDİLDİ.

Ne düşünüyorsunuz diye sormuyorum :kekw:

Kaynak:
meclis halkın seçtiği kişilerin olmalı.
Ülkemizde meclis partilerin aslında partiler ve ne kadar oy etkisi olduğu dışında bir meclis yok.
MHP ve AKP isterse olur istemezse olur kısacana meclis kaldırılsa bile bir şey değişmez ülkede.
Malesef kişiler değil partiler giriyor meclise

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ülkenin adına verilmesi gereken kararları çok yanlış kişiler veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,691
Üyeler
161,323
Son üye
PieLie
Top Bottom