Arkadaşlar merhaba tam 11 yıl oldu çalıştım çalıştım biriktirdim ailevi sorunlar,masraflar iş kurma denemeleri batıp çıkmalar derken sonunda yeterli parayı biriktirip bir laptop aldım beni lütfen yanlış anlamayın sadece mutluluğumu bir çocuk gibi sizinle paylaşmak istedim bir kaç gün sonra tekrar buraya bakınca ne kadar saçma bir konu açmışım diyeceğimi tahmin bile edebiliyorum ama umrumda bile değil benim asıl amacım size bazı sorularım olucak hemen onları paylaşıyorum size. Aldığım laptop şu
Belki iyi belki kötü bir seçim yaptım inanın bilmiyorum. Arkadaşlarımın çok önermesi ile aldım laptopu Çarşamba ya da Perşembe günü mağzadan teslim alıcam bu arkadaşı şimdi kafama takılan sorular şu bu laptop sıvı metal ile mi yoksa termal macun ile mi soğutuyor kendim eskiden çıraklık yaptığım için aşinayım bilgisayar temizlemeye ama bu başka ne kadar bir zaman da yapmalıyım ya da daha doğrusu ben mi yapmalıyım temziliğini Teknosa ya götürsem orda mı yapıyorlar gerçekten ilk defa böyle bir şey almış olduğum için işleyişi bilmiyorum bir de bu arkadaş güncel olarak ne kadar götürür beni bunları söylerseniz çok mutlu olurum hiperaktivite var bende bir de yerimde duramıyorum heyecandan
Lenovo Legion PRO 5 Intel Core i7-14700HX 32GB 1TB Nvidia Geforce RTX 4070 8GB GDDR6 16
Lenovo Legion PRO 5 Intel Core i7 14700HX 32GB 1TB Nvidia Geforce RTX 4070 8GB GDDR6 16
www.teknosa.com
Belki iyi belki kötü bir seçim yaptım inanın bilmiyorum. Arkadaşlarımın çok önermesi ile aldım laptopu Çarşamba ya da Perşembe günü mağzadan teslim alıcam bu arkadaşı şimdi kafama takılan sorular şu bu laptop sıvı metal ile mi yoksa termal macun ile mi soğutuyor kendim eskiden çıraklık yaptığım için aşinayım bilgisayar temizlemeye ama bu başka ne kadar bir zaman da yapmalıyım ya da daha doğrusu ben mi yapmalıyım temziliğini Teknosa ya götürsem orda mı yapıyorlar gerçekten ilk defa böyle bir şey almış olduğum için işleyişi bilmiyorum bir de bu arkadaş güncel olarak ne kadar götürür beni bunları söylerseniz çok mutlu olurum hiperaktivite var bende bir de yerimde duramıyorum heyecandan