gokhannzeyrek
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
57 bin liraya yenilenmiş iphone 14 pro var 128gb A kalite sizce alınır mı yenilenmiş apple cihazlarda sorun çıkarıyor mu deneyimleyen varsa yazarsa çok iyi olur
O fiyata 14 Pro Max bulunuyor 2. elde. Yenilenmiş cihaz çok çok çok çok çok zorda değilse alınmaz.
O fiyata 14 Pro Max bulunuyor 2. elde. Yenilenmiş cihaz çok çok çok çok çok zorda değilse alınmaz.
s25 plus 256 55 civarı
hocam şöyle bir durum var redmi note 9 pro cihazım bozuldu benim şuanda lg k10 kullanıyorum tam bir ızdırap telefon alırken kamerası da güzel olsun istiyorum açıkçası ancak 16 serisinini pro ve pro max fiyatlarına bakınca bakakalıyorum yd iphone kullanan tanıdıklarım var sizce buradan uygun fiyatlı bir telefon alıp çift telefon olarak yd cihazı imei kaydı yaptırmadan diğer işler için kullanmak mantıklı mı sizceFPPRO yenilemediyse almam ben. Temiz kullanılmış garantili cihaz bakarım yada yurtdışı ürün alıp 8 ay kullanmaya razı olurum.
16 Pro Serisi YD alacağına 14 Pro serisi aldığında bir şey kaybetmezsin. Kameraları Zoom dışında aynı.hocam şöyle bir durum var redmi note 9 pro cihazım bozuldu benim şuanda lg k10 kullanıyorum tam bir ızdırap telefon alırken kamerası da güzel olsun istiyorum açıkçası ancak 16 serisinini pro ve pro max fiyatlarına bakınca bakakalıyorum yd iphone kullanan tanıdıklarım var sizce buradan uygun fiyatlı bir telefon alıp çift telefon olarak t imei kaydı yaptırmadan diğer işler için
iphone takıntım yok ama kameraları iyi diye tercih etme sebebim bu zaten bu zamana kadar full android kullandıms25 plus alabılırsın ılla ıphone takıntık yoksa
s25 plusun kamerada guzel bence bır bakiphone takıntım yok ama kameraları iyi diye tercih etme sebebim bu zaten bu zamana kadar full android kullandım
cihaz güncelliği fark eder mi 14 kaç sene gider 16 kaç o kadar fark eder mi yani16 Pro Serisi YD alacağına 14 Pro serisi aldığında bir şey kaybetmezsin. Kameraları Zoom dışında aynı.
dxomark sitesinde bulamadım başka böyle kıyaslayan site varmı acbaas25 plusun kamerada guzel bence bır bak
14 hala çok güncel sayılır. Kafadan 3-4 sene daha güncelleme alacak.cihaz güncelliği fark eder mi 14 kaç sene gider 16 kaç o kadar fark eder mi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dxomark sitesinde bulamadım başka böyle kıyaslayan site varmı acbaa
14 pro mu max mi daha mantıklı olur birde 2.el piyasasında hiç telefon tecrübem yok biraz o yüzden bilemiyorum o kısmı14 hala çok güncel sayılır. Kafadan 3-4 sene daha güncelleme alacak.
Dxomark çok net bir belirleyici değil. 14 Pro serisi yerine S25+ alırsan ön kamera ve arka kamera video performansında net şekilde kaybedersin, fotoğraf tarafında renk olarak benzer olmasa da dinamik aralık ve kalite olarak iyi sonuç alırsın.dxomark sitesinde bulamadım başka böyle kıyaslayan site varmı acbaa