Neler Yeni

YENİLENMİŞ iPhone 7 alınır mı?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
o bütçede apple alınmaz andiroid bak.
2 3 yıl.
normal kulancaksan oyun fln yok konuş whatsap fln 4 5yıl.
Hocam antutu puanı 2 kat daha fazla benim telefondan. 2 yıldan sonra oyun oynamam.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İkinci elden ise görüp test ettikten sonra kendinize göre uygun olduğunu düşünürseniz alabilir siniz ama kesinlikle yenilenmiş yerine ikinci el almanızı tavsiye ederim. İkinci elinde fiyatına bağlı.
Hocam bilmiyorum icloud sorunu felan olur ondan bilmiyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,038
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ben kesinlikle 2. el veya yenilenmiş cihaz almam, aldırmam. O fiyata redmi note 8 bulunuyor şuan. Benim de kullandığım bir cihaz ve gayet memnunum. Bütçenizin üstüne 300 TL kadar daha ekleyebilirseniz eğer redmi note 9, 9s tercih edebilirsiniz. Apple takıntısından kurtulmanız lazım yoksa verdiğiniz para boşa gidecek.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben kesinlikle 2. el veya yenilenmiş cihaz almam, aldırmam. O fiyata redmi note 8 bulunuyor şuan. Benim de kullandığım bir cihaz ve gayet memnunum. Bütçenizin üstüne 300 TL kadar daha ekleyebilirseniz eğer redmi note 9, 9s tercih edebilirsiniz. Apple takıntısından kurtulmanız lazım yoksa verdiğiniz para boşa gidecek.
Apple takıntım yok, antutu puanı ile kendini kanıtlamış bir telefon, neredeyse a31 ile denk bir telefon. 4k video da çekiliyor, ios daha rahat kullanım sunuyor, xiaomi almayı düşünmüyorum, Android de ya Huawei yada Samsung alırım. Bildiğimden şaşmam..

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Apple takıntım yok, antutu puanı ile kendini kanıtlamış bir telefon, neredeyse a31 ile denk bir telefon. 4k video da çekiliyor, ios daha rahat kullanım sunuyor, xiaomi almayı düşünmüyorum, Android de ya Huawei yada Samsung alırım. Bildiğimden şaşmam..
Sıfır olarak Samsung M21’e bakılabilir

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
tamam hocam siz gidip tokatçılık yapılmış imei üzerine kayıtlı %1 ömrü kalmış bataryalı 4k video çeken kamerası çıkarılıp nokia3310 kamerası takılan iphone 7 nizi alabilirsiniz

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
İ Phone alacağım.
Bu iPhone aşkı ne anlamadım, çok fazla ayrıcalığı yok. Bütçen olmadıkça iPhone almana gerekte yok. Paran azsa android al. iPhone 7'nin şarjı su gibi gidiyor bu arada. Yenilenmiş diye satılanlar yan sanayi parçalar kullanıyor diye biliyorum.

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bütçeyi biraz daha arttırıp redmi note 8 ya da realme 7 alın derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri