easycepte bulabilirsinkaça satlıyor
ben alıcam sanki.kendin konu açmışsın yaz bir zahmet.easycepte bulabilirsin
İncelemelere falan bak bütçen bu kadarsa iyi telefon babam 11 almıştı oda çok iyi sıkıntısı yok yani.Merhaba arkadaşlar,
Yenilenmiş iphonelar satılıyor ve ben xs max almayı düşünüyorum.
Daha önce böyle bir tecrübesi olan var mı?
Ama oyun için falansa xiaomi alırsan çok f/p olur.İncelemelere falan bak bütçen bu kadarsa iyi telefon babam 11 almıştı oda çok iyi sıkıntısı yok yani.
7000tl ye o cihaz alınmaz. O fiyata sıfır iPhone 11 almanızı tavsiye ederim.easycepte bulabilirsin
oyun için almıyorum.Max 5 verebilirim.Beni birkaç sene götürmesi lazım.İncelemelere falan bak bütçen bu kadarsa iyi telefon babam 11 almıştı oda çok iyi sıkıntısı yok yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama oyun için falansa xiaomi alırsan çok f/p olur.
Önümüzdeki aylarda dolar artacak bana göre ve yeni modeller çıkınca fiyatların düşüceğini sanmıyorum(umarım düşer).İphone 11 modeli ekran özelliği ve diğer özellikleri kısılmış cihaz o parayı hak ettiğini düşünmüyorum.7000tl ye o cihaz alınmaz. O fiyata sıfır iPhone 11 almanızı tavsiye ederim.
oyun için alıyorsan poco f3 ya da s20fe al.oyun için almıyorum.Max 5 verebilirim.Beni birkaç sene götürmesi lazım.
Önümüzdeki aylarda dolar artacak bana göre ve yeni modeller çıkınca fiyatların düşüceğini sanmıyorum(umarım düşer).İphone 11 modeli ekran özelliği ve diğer özellikleri kısılmış cihaz o parayı hak ettiğini düşünmüyorum.
ekran ve çerçeve dışında xs max dan çok daha iyi bir cihaz iphone 11oyun için almıyorum.Max 5 verebilirim.Beni birkaç sene götürmesi lazım.
Önümüzdeki aylarda dolar artacak bana göre ve yeni modeller çıkınca fiyatların düşüceğini sanmıyorum(umarım düşer).İphone 11 modeli ekran özelliği ve diğer özellikleri kısılmış cihaz o parayı hak ettiğini düşünmüyorum.
Ekran,tasarım ve telephoto kamerasının olmaması dışında iPhone 11, XS Max e kıyasla hertürlü çok daha iyi bir cihaz. Ve iPhone 11 sıfır bir cihaz. Xs max ise yenilenmiş. Yenilenmiş cihazlar tamir görüp sonra satışa sunulan cihazlar. O paraya yenilenmiş cihaz kesinlikle alınmaz.oyun için almıyorum.Max 5 verebilirim.Beni birkaç sene götürmesi lazım.
oyun için almıyorumoyun için alıyorsan poco f3 ya da s20fe al.
ekran ve çerçeve dışında xs max dan çok daha iyi bir cihaz iphone 11
bugün de inceledim fakat hd+ özellikli ıps lcd ekran var iphone 11 de,Xs max te ise oled ekran var çok daha kaliteli.Ekran,tasarım ve telephoto kamerasının olmaması dışında iPhone 11, XS Max e kıyasla hertürlü çok daha iyi bir cihaz. Ve iPhone 11 sıfır bir cihaz. Xs max ise yenilenmiş. Yenilenmiş cihazlar tamir görüp sonra satışa sunulan cihazlar. O paraya yenilenmiş cihaz kesinlikle alınmaz.
2. ele girmektense biraz sıkıp 7k ' ya iphone 11 alınır ileriye bakılıroyun için almıyorum
bugün de inceledim fakat hd+ özellikli ıps lcd ekran var iphone 11 de,Xs max te ise oled ekran var çok daha kaliteli.
Şöyle bir baktım piyasaya ip11 64 ü 7000+ TL gibi rakamlara satılıyor.Bir tanıdığım para cebinde kalır diye max modeli yerine xs tavsiye etti.3-6 ay garantili hemde.
Sırf oled ekran var diye o paraya ikinci el iPhone XS almak çok mantıksız geliyor bana özellikle sıfır iPhone 11 almak varken. Yinede tercih sizin,şimdiden hayırlı olsun.oyun için almıyorum
bugün de inceledim fakat hd+ özellikli ıps lcd ekran var iphone 11 de,Xs max te ise oled ekran var çok daha kaliteli.
Şöyle bir baktım piyasaya ip11 64 ü 7000+ TL gibi rakamlara satılıyor.Bir tanıdığım para cebinde kalır diye max modeli yerine xs tavsiye etti.3-6 ay garantili hemde.